Last news in Fakti

24 Август, 2023 09:51 5 524 5

Хотел, предлагащ секс услуги, добави специална оферта за гости "след развод"

  • секс услуги-
  • хотел-
  • оферта-
  • след развод-
  • мексико

Включва личен иконом, шампанско, басейни с жени без горнища, барове и различни дейности 18+

Хотел, предлагащ секс услуги, добави специална оферта за гости "след развод" - 1
Снимкa: Shutterstock

Temptation Cancun, хотел за възрастни в Мексико, добави опция за почивка за разведени туристи със стриптийзьори в стаята и други сексуални забавления.

Според източник, на извънбрачните гости се предлага специален пакет "след развод" на стойност 238 паунда на човек в допълнение към цената на самата стая. Включва личен иконом, шампанско, басейни с жени без горнища, плажове и барове и различни дейности 18+.

В секс хотела могат да се забавляват суингъри и ексхибиционисти. Около плажа и басейна има не само допълнителни топлес зони, но и "игрища" за възрастни. Нощният клуб на хотела е домакин на тематични партита като Пиратска вечер, Пяна парти и Циркова вечер.

Трябва да се отбележи, че хотелът има няколко правила: гостите не могат да правят снимки на други почиващи, да имат "близко общуване" с персонала и да правят секс на обществени места. Освен това по време на вечеря облеклото е задължително, пише pochivka.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Публичен дом

    6 2 Отговор
    Колонията е бъкана с тях..
  • 2 топаряс

    6 4 Отговор
    Ходих там.Така се бях предървил,че одъних и готвача и шефа на хотела.Прасках наред без ред.
  • 3 Найк

    6 2 Отговор
    Предлага проститутка по поръчка.
  • 4 Павел пенев

    9 5 Отговор
    Това не е хотел а чист бардак в циганската държава Мексико. Щом има разврат и пошлост,значи има алкохол и наркотици. Време е нашите западни пудели да въведат всичко това и у нас, а не като Кирчо на парапета.
  • 5 Хахаха

    9 1 Отговор
    Малко са ни рорви тука , та ще се влачим чак до Мексико , заради едното бране !