Last news in Fakti

27 Август, 2023 10:09 6 930 11

Цеца пя на сватба за 1 милион евро (ВИДЕО)

  • цеца величкович-
  • сватба-
  • хонорар

На събитието присъствали 1500 гости

Цеца Величкович пя на частно парти за 1 млн евро.

Ромски богаташи, наричани "Кралете на битбазара“ в Сърбия не жалили пари за сватбите на отрочетата си. Булката носела златна корона, сватбената торта тежала 170 килограма и струвала 5000 евро, а събитието почели 1500 гости.

Цяло съзвездие сръбски певци пък забавлявали отбраните гости, като черешката на музикалната торта била Цеца Величкович, пишат сръбските медии.

По информация на присъствали на сватбата, като местния ромски плейбой с екзотичното име Бора Сантана, на тържеството са летели пачки във валута, осигуряващи невероятния лукс, според вкуса на домакините.

В тази феерия от светлини и блясък в Панчево, където е било събитието, в полунощ се появила и Цеца Величкович като специален гост на сватбата.

View this post on Instagram

A post shared by Marko Radin (@marko_lacanpanella)

“Беше страхотно, весело, красиво, луксозно. Беше наистина хубаво. И романтично, и богато, и весело. Много от колегите ми пяха, аз имах участие като гост на вечерта за около час и наистина си изкарах добре" – откровена е Цеца пред "Телеграф".

На въпрос дали е имала възможност да опита от нашумялата торта, тя каза с усмивка: “ Аз постя в момента, не съм опитвала тортата", но пък сподели, че за нея не е от знаение къде пее, важно е публиката да обича песните ѝ.

“Абсолютно не правя разлика дали ще пея на частно парти, или ще пея на концерт. Сцената си е сцена, моята публика си е моя публика. Където и да се появя и където хората искат да ме чуят, с радост се отзовавам и за мен това е огромна чест. Особено когато хората чакат цял ​​живот да празнуват и искат да направят си празника си незабравим и аз да съм част от него, за мен е огромна чест – откровеничи певицата.

View this post on Instagram

A post shared by Marko Radin (@marko_lacanpanella)

Какъв е бил хонорарът на турбофолк звездата за изпълнението на милионерската сватба, не се казва, но след като тортата е била 5000 евро, няма съмнение че и цената на Цеца е оценена подобаващо. А и със сигурност е позапълнила с парите дупките в портфейла си, след като само преди броени дни самата тя се изръси за сватбата на щерка си Анастасия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха Ха ХА

    34 1 Отговор
    Анаболна-силиконовата чалгария......в ексаз !
  • 2 Колко ласкаво!

    23 0 Отговор
    За циганите и за милион евра всичко е точно и много красиво а тука за 200 бона киселее на летището.....
  • 3 Аре нема нужда

    29 3 Отговор
    Циганска работа.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Злогош

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "баста на чалгата":

    Казваш друго си е да ти извива на умрело Софото оли Джена

    Коментиран от #8

  • 6 Анте Павелич

    16 1 Отговор
    Светлана Величкович - Цеца е циганка от с.Житораджа до Ниш. И понеже няма сръбско име Величко, обосновано твърдя, че си е бг.цигане!
  • 7 Ти си

    17 1 Отговор
    Само в заглавието пише за 1 милион а в заглавието нищо такова! ! А за такава цена ще поканя Ролинг стоунс на именния ми ден да ми изнесе двучасов концерт лайф .....
  • 8 баста на чалгата

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Злогош":

    Не правя разлика между български и сръбски чалгари,все са чалгаропитеци.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Злогош

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "баста на чалгата":

    Има страхотна разлика между сръбския "турбо фолк" и българската мазна чалга!
    Първото като чуеш първите два такта и казваш -ааааа сръбско а второто слушаш до края и казваш ааа хъ ????
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор
    Гладна кокошка ,просо сънува.вие не сте виждали на куп 100000€,за милион говорите.