Last news in Fakti

8 Април, 2024 15:58 3 107 9

Бившата на Рачков вдига сватба до дни с мъжа-мечта за нея

  • анита димитрова-
  • димитър рачков-
  • сватба-
  • годеник

Анита ще се омъжи този уикенд

Бившето гадже на Димитър Рачков - Анита Димитрова призна, че вдига сватба на 11 април със своя мъж-мечта. Двамата обаче не чакат наследник, каквито слухове витаят в публичното пространство, а виза за Америка, която ще позволи на нашенката да ходи по-често с мъжа си зад океана. Анита обясни, че двамата с богаташа, който е етнически немец, но е роден в САЩ, бързат да застанат пред олтара и по друга причина. Брат ѝ ще бъде абитуриент през май и тя не искала празника му да съвпадне със сватбата, предава Hotnews.bg.

Анита призна в интервю за подкаста NAYcast, че от съвсем малка била страстна фенка на „Господари на ефира“, където изгря звездата на Рачков. „Буквално лягах и ставах с предаването. И когато един ден на улицата видях Митко, много се развълнувах, ама и той добре си ме поогледа“, спомни си първата им среща тя. Убедена е, че тогава се е намесила съдбата.

Двамата се видели за първи път в Стара Загора. Анита била на гости на приятели, когато през декември градушка се изсипала над града. Блондинката се скрила под навес на паркинг, в който била и колата на артиста. Двамата просто разменили няколко погледа, но месец по-късно Анита взела участие в музикален клип на братя Аргирови, в който участвал и той. Без притеснение признава, че тя била активната страна и започнала да го преследва, но уточнява, че просто искала да вземе автограф и да се снима с него. След снимките той я поканил на среща.

„Аз наистина много го обичах. Открих в него много неща“, споделя към днешна дата Анита, която смята, че голямата разлика във възрастта им не е била пречка за отношенията им. „Парите пък са били последното, за което съм била с него“, отсича тя.

Двамата заживели заедно, когато тя е едва 19-годишна и твърди, че попивала много житейски опит не само от тогавашния си любим, но и от негово обкръжение – Маги Халваджиян, жена му Кремена, които я приели с отворени обятия. Дава си сметка, че Рачков и хората около него са я изградили като личност, и затова ще им е винаги благодарна


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    16 0 Отговор
    Нали уж пр0сти т0цията била незаконна?

    Коментиран от #4

  • 3 Ловеца на акули

    23 1 Отговор
    С нетърпение очакваме новината за развода...........

    Коментиран от #8

  • 4 Дарко

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Глупости. Не се преследва от закона май. Сводничеството да, ама кифлите може да си се продаат колкото си искат и за колкото искат, само плащачи шарани да има.
  • 5 Тити

    17 0 Отговор
    Ако не беше милионер нямаше да е мъж мечта а само мъж.
  • 6 ПоКУРко

    13 0 Отговор
    Бърза докато Абдалина не е размислил все още! Майка му Жална на Швабата! Ще види той сега КОН БОБ ЯДЕ ли?
  • 7 Рачко

    10 0 Отговор
    Рачков се отърва от пиявицата
  • 8 Давам

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ловеца на акули":

    Давам им 6 месеца и после ще има - развод ми дай и повече не ме търси
  • 9 Истински

    1 0 Отговор
    Как не ви прави впечатление че си правят селфи в черквата,все едно са в нощен бар,ухилени.ТОЯ не уважава Българските храмове,немец роден в Америка жени се в България