Last news in Fakti

27 Август, 2023 19:07 2 217 3

Китаристът на "Дюран Дюран" Анди Тейлър е с асимптоматичен рак след новаторско лечение

  • анди тейлър-
  • дюран дюран-
  • рак на простата-
  • асимптоматичен рак-
  • новаторско лечение

Музикантът, който е на 62 години, беше диагностициран с рак на простатата в четвърти стадий през 2018 година

Китаристът на "Дюран Дюран" Анди Тейлър е с асимптоматичен рак след новаторско лечение - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Китаристът на "Дюран Дюран" Анди Тейлър разкри, че ракът на простатата, който при него беше в терминална фаза, е асимптоматичен, след лечение с вливане на радиоактивни химикали, насочени само към раковите клетки, съобщи в. "Индипендънт".

Музикантът, който е на 62 години, беше диагностициран с рак на простатата в четвърти стадий през 2018 година. Той не присъства на въвеждането на "Дюран Дюран" в Залата на славата а рокендрола миналата година и Саймън Ле Бон от групата прочете писмото му с диагнозата на церемонията в Лос Анджелис.

След церемонията Анди Тейлър научил от лекар за лечението, насочено само към раковите клетки. Той разказа пред в. "Таймс", че след него няколко дни бил радиоактивен и трябвало да спи сам в стая и да не използва обществен транспорт. Сега вече ракът му е без симптоми.

Тейлър каза, че два симптома са го поставили нащрек, преди да чуе диагнозата - болки в костите, докато тича, които помислил за артрит, и еректилна дисфункция, която обаче била прикрита, защото използвал Виагра.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дюран

    16 0 Отговор
    Дано да оздравее човекът и да стане както е бил на 20 години!
  • 2 Патурко

    25 1 Отговор
    В България този метод ще се използва може би след около 200 години минимум и то при положение че ще могат да крадат достатъчно от бялата мафия!
  • 3 Честно казано

    4 0 Отговор
    Нищо не разбрах, обяснете го по-простичко - това добре ли е за него или не !?