Last news in Fakti

28 Август, 2023 11:31 1 264 5

Кевин Харт се озова в инвалидна количка след злополучен бас (ВИДЕО)

  • кевин харт-
  • актьор-
  • контузия-
  • инвалидна количка-
  • инвалиден стол

Актьорът се опита да успокои феновете си, че ще се оправи, но известно време ще бъде прикован на стол

Кевин Харт се озова в инвалидна количка след злополучен бас (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

След облог с приятеля си Стивън Ридли, Кевин Харт се контузи сериозно. Опитът да надбяга бившия американски футболист временно прикова известния актьор в инвалидна количка. Това твърди филмовата звезда във видеоклип в своя Instagram профил, пише "Телеграф".

Във видеа той разказва: "Хванахме се на бас кой е по-бърз. Тези, които ме познават, знаят, че аз тичам доста бързо, а Ридли отвърна, че не мога да го надбягам".

Във видеото Харт разказва още, че с бившия играч от Националната футболна лига Стивън Ридли отишли да се състезават на 36-метрова писта (40 ярда). В крайна сметка Кевин Харт се контузил много сериозно.

"Дами и господа, 40-те години не са шега", каза Харт. И се обърна към всички на същите години: "Това не е игра. Уважавайте тази възраст или тя ще ви накара".

Той заяви, че е в инвалидна количка след травмите си. "Разкъсах си долната част на корема, абдукторите ми са скъсани", добави той. "Не знам как стана, но сега не мога да ходя", добави филмовата звезда и увери феновете си, че известно време ще го гледат така, но ще се възстанови.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Американски

    6 1 Отговор
    Клоун

    Коментиран от #3

  • 2 Механик

    2 0 Отговор
    "Хванахме се на бас кой е по-бърз. Тези, които ме познават, знаят, че аз тичам доста бързо, а Ридли отвърна, че не мога да го надбягам".
    Ами да! Не можеш.
    Сега убеди ли се сам?
  • 3 Механик

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Американски":

    При това, двойно препечен.
  • 4 Сега и мравките

    0 1 Отговор
    могат да те надбягат - холивудско плямпао. Да ти е за урок!
  • 5 Хайл 14/88

    1 0 Отговор
    Абе много негри на снимките