Last news in Fakti

28 Август, 2023 13:56 2 496 6

Принц Хари пристига в Лондон на годишнината от смъртта на кралица Елизабет II, но без Меган

  • принц хари-
  • кралица елизабет втора-
  • великобритания-
  • завръщане-
  • лондон-
  • годишнина-
  • годишнина от смъртта

Все още няма данни Хари да е поканен от кралското семейство на събитията в памет на покойната кралица

Принц Хари пристига в Лондон на годишнината от смъртта на кралица Елизабет II, но без Меган - 1
Снимка: Shutterstock

Принц Хари ще се завърне в Обединеното кралство следващия месец, но без съпругата си Меган или децата им.

38-годишният Хари ще се появи на ежегодното благотворително събитие WellChild, което посещава от 15 години, в Лондон на 7 септември, преди да отлети за Германия за шестото издание на състезанието Invictus Games.

Запознати източници обаче ни съобщават, че той ще пътува сам до родината си, тъй като съпругата му Меган Маркъл има ангажименти с децата им: Арчи, на 4 години, и Лилибет, на 2 години.

На всичкото отгоре херцогът на Съсекс изглежда ще мине без да посети отчужденото си семейство, което само ден по-късно ще отбележи годишнината от смъртта на кралица Елизабет II.

Вътрешни източници разказват, че Хари все още не е получил покана да се присъедини към семейството в замъка Балморал за интимното събитие тази вечер.

Източник на PageSix съобщи, че Меган Маркъл няма да се присъедини към него по време на това пътуване до Лондон.
Източникът също така заяви пред "Сън" по-рано този месец, че "не е имало никакъв контакт с тях" от страна на кралското семейство.

Напрежението между Съсекс и Короната е значително, откакто двойката напусна кралското семейство през януари 2020 г. - и впоследствие изкара на показ мръсните им ризи. Всъщност последният път, когато двойката се появи съвместно в Европа, беше на погребението на покойния монарх на 19 септември 2022 г.

Светските издания съобщават още, че Хари все още не е получил покана да се присъедини към семейството си, за да отбележи първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет II.

Макар че 42-годишната Маркъл няма да се присъедини към Хари в Англия, херцогинята на Съсекс според информацията ще лети направо от Калифорния за Германия за церемонията по откриването на игрите "Инвиктус". Според кралския експерт и биограф Анджела Левин Меган ще отправи лично послание за "смелост и устойчивост" към ранените ветерани, които се състезават в игрите


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМЕХОРИИ

    3 0 Отговор
    Чудно как и него са го допуснали, но е топновината на деня
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    Принц Хари ще пристигне в Лондон...
  • 3 Кори Гофф

    1 0 Отговор
    Според кралската експертка и биографка Анджела Левин, Меган ще отправи лично послание за "смелост и устойчивост" към ранените ветерани, които се състезават в игрите.
  • 4 попара

    5 0 Отговор
    принц Хари външно изобщо не прилича на принц Уилям
  • 5 Добре

    0 1 Отговор
    е направил !
  • 6 Бибитко

    4 4 Отговор
    Рижавият няма нищо общо със сегашния крал Чарлз Трети,а само с коняра на майка си.