Last news in Fakti

29 Август, 2023 12:15 1 494 1

Арестуваха звезда от "Хана Монтана" за кражба на чипс

  • мичъл мусо-
  • актьор-
  • хана монтана-
  • арест-
  • кражба-
  • чипс

Мичъл Мусо прекарал нощта в затвора, но в неделя бил освободен под гаранция от 1000 долара

Арестуваха звезда от "Хана Монтана" за кражба на чипс - 1
Снимка: Shutterstock

Звездата от "Хана Монтана" Мичъл Мусо е бил арестуван по подозрение в кражба, след като се твърди, че е откраднал пакет чипс.

Актьорът играеше Оливър Окен в ситкома на Дисни, в който участваше заедно с Майли и Били Рей Сайръс.

В събота полицията е била повикана в хотел в Рокуел, Тексас, където се твърди, че 32-годишният мъж е откраднал чипса, съобщава NBC, цитира vesti.bg.

Твърди се, че когато е бил помолен да плати за чипса, Мусо е отказал и е започнал да злоупотребява вербално.

Полицията е извършила проверка на миналото на Мусо, която според съобщенията е установила, че актьорът има няколко неплатени пътни глоби.

Мусо прекарал нощта в затвора, но в неделя бил освободен под гаранция от 1000 долара.

Актьорът е изправен и пред обвинения за изтекла регистрация на автомобила, не представяне на шофьорска книжка и нарушаване на известие за "обещание да се яви".

Преди това Мусо е бил арестуван за шофиране в нетрезво състояние в Бърбанк, Калифорния, през 2011 г.

За това нарушение той е глобен, осъден е на 36 месеца неофициална пробация и е задължен да посещава курсове за обучение за употреба на алкохол.

Американският ситком "Хана Монтана", който се излъчваше в продължение на четири сезона между 2006 и 2011 г., проследяваше живота на тийнейджърка, която водеше двойствен живот като известна поп звезда.

В главната роля е Майли Сайръс, която впоследствие прави успешна солова кариера, като истинския си баща, кънтри певеца Били Рей Сайръс.

След приключването на сериала Мусо озвучава герой в друг сериал на Disney - "Законът на Майло Мърфи", и участва във филмите "Греховете на нашата младост" и "Пясъкът".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми като си е

    4 1 Отговор
    похарчил парите за дрога и не са му останали за чипс, така става...