Last news in Fakti

30 Август, 2023 09:37 6 799 7

3-те зодии, които са най-лошите шофьори

  • зодии-
  • шофьори

Това са Овен, Близнаци и Везни

3-те зодии, които са най-лошите шофьори - 1
Снимкa: Shutterstock

Може да сте лош шофьор по различни причини, но астролозите са сигурни, че за някои знаци от зодиака просто е противопоказано да шофират или трябва да си вземат личен шофьор. Нека разберем кои други шофьори не трябва да сядат зад волана.

Овен

Лидери по природа, Овните остават лидери във всяка ситуация. За типичния Овен практически няма правила за движение и колкото по-възрастен е представителят на този знак, толкова повече той е сигурен, че правилата са „за слабаците“. Естествено, на тази основа той постоянно има конфликти с представители на КАТ. Ако на пътя има безразсъден шофьор, много вероятно е да си имаме работа с Овен.

Близнаци

Близнаците не могат да бъдат обвинени, че са бавни или нерешителни, в това те донякъде приличат на Овен, но ако първите са безразсъдни единствено заради сигурността, че правилата не са писани за тях, Близнаците знаят много добре, че ще бъдат наказани за превишена скорост, но за да се справят с желанието да карат бързо и невъзможността да получат доза адреналин, те лесно могат да решат да карат до забранителен знак, в редки случаи ускоряват на нощен път, което неизменно привлича вниманието на пътните полицаи. Но ако Овенът започне да се възмущава, че е бил спрян несправедливо, Близнаците невинно ще мигат с очи с надеждата да умилостивят служителя на реда, напълно наясно с всички последствия, пише Actualno.com.

Везни

Това не означава, че Везните създават големи проблеми на другите, когато решат да поемат на път, но все пак астролозите ги включват в списъците на лошите шофьори. Защо? Просто е: на Везните им отнема много време, за да вземат решения, което може да подразни другите, по-опитни шофьори. Освен това, дори и Везните да не се „забавят“, те могат да започнат да се съмняват в най-неподходящия момент – „правилният ли завой беше?“ Такива мисли могат да бъдат разсейващи и в крайна сметка следващият завой определено ще бъде грешен.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Овен cъм

    5 1 Отговор
    по зaдия, по душa, по убеждение и призвaние. Рaботa c оргaните (дет не знaят, че ca оргaни) не cъм имaл, изън рутинните проверки. Имaх злaтен тaлон от 2005, докaто не отпaднaхa. В годинaтa cе cъбирaт мaкc. 20 дни дa не шофирaм. В нищо от нaпиcaното не cе виждaм

    Коментиран от #6

  • 3 БСТ

    5 0 Отговор
    И аз съм овен , винаги карам в ограниченията не съм удрял кола ( от 15 години имам книжка и шофирам ) имам само 2 глоби за превишена скорост и то на места тип "хранилки" .

    Коментиран от #4

  • 4 оФчарник

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "БСТ":

    Опитай да покараш и в града, не само на село.
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Явно не познавате никой от тези зодии. Познавах човек от Близнаци, който беше един от най-спокойните, уравновесени, примерни и съвестни хора. Познавам и бивш инструктор Овен, който шофираше с изключително спокойствие и търпени. Познавам и шофери Везни, единият от които е от най-примерните и търпеливи шофери.
  • 6 Кирпича

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Овен cъм":

    Не ми стана ясно , примерен шофьор ли си , или си майстор на волана, има шофьори които са снабдявали хлебарките магазини по селата с хляб в продължение на 30 г без произшествия , тези хора поставени в спортен автомобил при висока скорост в екстремни условия вероятно ще сгафят още в първите минути.
  • 7 бай Кольо

    1 0 Отговор
    Това със зодиите си е чисто ала-бала.