Last news in Fakti

31 Август, 2023 12:58 7 899 13

Помните ли малкия Джейк от "Двама мъже и половина"? Днес е пораснал и неузнаваем (СНИМКИ)

  • двама мъже и половина-
  • сериал-
  • пораснал-
  • детска звезда-
  • актьор-
  • чарли шийн-
  • ангъс джоунс

Макар да придоби световна слава с комедийния сериал, днес екранният Джейк Харпър призовава хората да не гледат поредицата

Помните ли малкия Джейк от "Двама мъже и половина"? Днес е пораснал и неузнаваем (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Бившата детска звезда Ангъс Т. Джоунс изглеждаше почти неузнаваем, докато излезе на обяд в Шърман Оукс, Калифорния, във вторник.

Звездата от сериала "Двама мъже и половина", който някога беше най-високоплатеният детски актьор, показа нова прическа по време на рядко публично излизане.

Снимки, получени ексклузивно от Page Six, показват 29-годишния Джоунс да носи сив суитчър с качулка и черни къси панталони, държейки голяма бутилка с вода, докато пише съобщения по телефона си. Небрежният ансамбъл е допълнен от черни маратонки, сива шапка и слънчеви очила със сини оттенъци.

Когато Джоунс се качи в колата си, той свали шапката си и се вижда, че тези дни той се разхожда с обръсната глава.

Актьорът, който стана известен с ролята си на Джейк Харпър в "Двама мъже и половина", си пусна също така брада и мустаци.

Публикация, споделена от Page Six (@pagesix)

Джоунс се снима заедно с Чарли Шийн и Джон Крайър в ситкома от началото на 2000 г. в продължение на близо 10 години, преди да се отдръпне окончателно през 2012 г. Звездата печелеше по около 350 000 долара на епизод, когато напусна не само сериала, но и кино индустрията като цяло.

"Ако гледате "Двама мъже и половина", моля, спрете да гледате "Двама мъже и половина", призовава актьорът във видеоклип в YouTube, публикуван от християнската група Forerunner Chronicles, след излизането му от сериала.

В 10-минутното си свидетелство Джоунс заяви, че е намерил Бога и нарече ситкома "мръсотия".

"Хората казват, че това е просто забавление. Направете някои изследвания за въздействието на телевизията върху вашия мозък и ви обещавам, че ще ви накара да се замислите сериозно за това, което гледате", споделя той.

"Участвам в "Двама мъже и половина", но ми се иска това да не беше така. Моля ви, спрете да го гледате и да си пълните главата с мръсотия. Хората казват, че това е просто забавление."

Изглежда Джоунс не съжалява за решението си, тъй като през 2014 г. той дори го потвърждава и продължава да говори по въпроса.

"Шоуто омаловажаваше теми в нашия свят, които наистина са проблеми за много хора", казва той на Световния информационен ден на Църквата на адвентистите от седмия ден. "И аз бях платен лицемер, защото не бях съгласен с това, но все пак го правех".

Той се оттегля от светлината на прожекторите, след като напуска ситкома през 2012 г., но Ангъс не е единственият главен актьор, който напуска сериала преди края му през 2015 г.

Шийн е уволнен от Warner Brothers през 2011 г. заради "опасно саморазрушително поведение" и "хаотично поведение", в допълнение към обидните коментари по адрес на създателя на сериала Чък Лори.

През последните четири сезона той е заменен от Аштън Къчър.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явно

    39 0 Отговор
    още обича да си похапва ! Жив е здрав !
  • 2 провинциалист

    39 0 Отговор
    Браво на младежа, че се е възмутил и надигнал глас! А върнал ли е парите?

    Коментиран от #3, #9

  • 3 1551

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "провинциалист":

    Забравил е.То не може да помни всичко...

    Коментиран от #11

  • 4 Ами

    24 4 Отговор
    Противното лапе е станало противен мъж.

    Коментиран от #12

  • 5 среднощен

    16 3 Отговор
    Едно е "илюзията на тв. формат", а съвсем друго е "живият живот"... Цяло поколение "инвалиди" в "либералното общество" ни остави най-опасната илюзия" на потребителското общество... За да има някъде "излишък" по света, на друго място има "недостиг"...

    Коментиран от #7

  • 6 Механик

    28 1 Отговор
    И кое му е неузнавеамото? Типичен американски хипопотам. Беше малко хипопотамче, стана голяяяям хипопотам.
  • 7 Механик

    12 8 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    Те нали с такива филмчета ни купиха, та сега сме на това дередже. Да ни слагат маски, да ни хранят с ГМО и брашно от ларви. И няма не искам, няма недей!

    Коментиран от #8, #10

  • 8 среднощен

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    Формулата е: "Създаване, а след това покваряване и купуване на елита"... Работи безотказно - но трябва да имаш пари "за покупката"...
  • 9 факт

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "провинциалист":

    Не, дарил ги е на сектата, която му мъти главата!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хаха

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "1551":

    Добро!
  • 12 Гошката

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ами":

    Яде хурката той ми.....
  • 13 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    3 0 Отговор
    Поредната дебела крава...