Last news in Fakti

31 Август, 2023 15:29 4 307 5

3 зодии ще пазят тайните ви до гроб

  • тайна-
  • тайни-
  • пази в тайна-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология

Тези зодиакални знаци са перфектни в пазенето на чужди тайни

3 зодии ще пазят тайните ви до гроб - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки от нас има тайни. Понякога ги пазим от всички, а друг път решаваме да ги споделим с най-близките си. Разбира се последното е доста рисково, тъй като не всеки може да си държи езика зад зъбите.

Затова астролозите споделят кои представители на зодиака са в другата крайност – могат да пазят тайни като никой друг, пише jenata.blitz.bg.

„Има точно три зодии, на които може да поверите всички и да сте сигурни, че никога няма да го изрекат пред друг“, категорични са астролозите.

Ето кои са трите зодии, които умеят да пазят тайни:

Телец

Пред Телците може да излеете душата си и да сте спокойни. Малко вероятно е те да ви дадат съвет, защото самите те не могат да разберат себе си и живота си, но с радост ще ви изслушат и ще ви подкрепят.

Тази зодия никога няма да предаде, измами или издаде вашите тайни. Те имат едно голямо предимство – умеят да бъдат приятели и не притежават гена на подлостта.

Дева

Тези хора ще ви изслушат и ще ви помогнат с добри съвети. С тях можете да споделите всичко, което се случва в сърцето ви. И всичко това, защото те са добри събеседници, приятели и партньори в живота.

Те са много мили, но изискват същото в замяна. Най-често Девите се обграждат с добронамерени и искрени хора, с които могат да споделят всичко.

Лъв

Лъвовете знаят как да се поставят на мястото на другите хора и затова се отнасят с тях така, както биха искали да се отнасят с тях. Следователно те никога няма да наранят друг човек.

Можете да поверите на Лъва всичките си тайни и да сте сигурни, че той ще си държи устата затворена. Освен това те имат лоша памет, така че е възможно след два дни да забравят всичко, което сте казали.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    5 4 Отговор
    Лошо е това тайната! Трябва да я говориш поотделно на всеки...😀
  • 2 ЧОЧО

    7 1 Отговор
    Знаят ли го двама, не е тайна.
  • 3 поиасд

    13 2 Отговор
    При Девата и Лъва тайни няма. Това са хора с постоянно отворени усти. Телецът може да пази тайна, ако ви е близък. Иначе ще разтръби и даже в местния вестник ще разпространи тайната ви.
    Кой ви пише тия неща, бе?!
  • 4 Каприкорн

    4 1 Отговор
    Баш па Лъвовете са най-големите портаджии, предатели и сеирджии от целия зодиак. Ако посмееш да им споделиш някоя тайна (например, че си гей) те не само, че НЯМА да я запазят, ами и демонстративно ще излязат точно на центъра на площада да викат с цяло гърло на всеослушание "ееехооо, познайте Пешо кво ми сподели снощи, че е ГЕЙЙЙЙ, хахахаухахаха". А след това най-нагло и безсрамно ще ви се смеят, ще ви се подиграват и обиждат в лицето и целият срам ще е за вас, а целият сеир за тях. Такива са те - долни, подли, нагли клюкари и скандалджии с вечна мания за слава и известност. Изобщо не им пука за твоята тайна, за тях важното е да "блеснат" на чужд гръб и да има шоу, зрелище и сеир на макс, да има публиката на какво да се кефи. Изобщо много идиотска и некомпетентна статия, по-добре на мястото на лъв да бяхте поставили Козирог, те са убийствено сериозни и се отнасят с тайната ти гробовно сериозно, все едно е тяхна.
  • 5 Лъвът гордо гривата си вее!!!

    4 0 Отговор
    Много комплекси от тия лъвове ей...