Last news in Fakti

1 Септември, 2023 07:50 2 669 6

Камбоджански принцеси ще са част от журито на "Мис България" тази година

  • мис българия-
  • конкурс-
  • жури-
  • камбоджа-
  • принцеси-
  • ема нородом

Те ще присъстват на заключителната надпревара за короната на „Мис България“ на 10 септември в столицата

Продуцентът на конкурса „Мис България“ Гаел Санчес ще посрещне височайши особи - камбоджанските принцеси и членове на кралското семейство в близо 70-милионната азиатска страна Джена и Ема Нородом. Те ще присъстват на заключителната надпревара за короната на „Мис България“ на 10 септември в столицата. Двете ще бъдат в журито на конкурса.

Принцеса Джена е и актриса, певица, танцьорка и модел. Тя е суперзвезда и вдъхновение в Азия, като събра повече от 150 милиона гледания на канала си в YouTube. Принцеса Ема, най-голямата от сестрите принцеси, пък е талантлив модел.

Камбоджански принцеси ще са част от журито на "Мис България" тази година

Тази година „Мис България“ обещава вълнуваща нова визия. Под темата на шоуто е „Холивуд в постапокалиптичен декор на Ню Йорк“. За целта филмовият център в "Бояна" ще бъде оборудван с необичайни декори. Сцената ще възпроизведе Ню Йорк след апокалиптично събитие.

Водещ на шоуто ще бъде Орлин Павлов. Миналогодишното издание на „Мис България“ беше спечелено от 19-годишната софиянка Александра Кръстева.

Принцеса Джена и Ема Нородом от Камбоджа влизат в журито за конкурса „Мис България“, обявиха организаторите на конкурса.

Камбоджански принцеси ще са част от журито на "Мис България" тази година


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    3 0 Отговор
    Нашите мисли ходят ли да са жури на Мис Камбоджа...?
  • 2 Механик

    4 0 Отговор
    Олееее, пак някой не е чел! Каква е тая 70-милионна Камбоджа бе?
    Камбоджа е към 16-милионна (по спомен). Може вече да е 17-18 милионна, но не е 70.
  • 3 мани мани

    1 0 Отговор
    виетнам и камбоджа са топ развиващите се страни в света! стремглаво развитие ... невероятна природа ... западняците с акъл се преселват масово там
  • 4 ......па

    4 0 Отговор
    То този конкурс в 90% си е апокалиптично събитие у нас предвид крокодилите който чрез рушвети журЕто избира за победителки.
  • 5 Анонимен

    2 0 Отговор
    Колкото ние , можем да преценим, коя азиатка е по-хубав от другата, толкова и те, могат да преценят, коя- европейка е по- хубава. (За нас, те са еднакви, за тях, ние сме еднакви.) Мястото им не е в това жури.
  • 6 Ван

    1 0 Отговор
    Като им знам стандартите за красота, не съм оптимист за миската, дано греша.