Last news in Fakti

1 Септември, 2023 08:38 2 196 22

Руска влогърка унизи Филип Киркоров с коментари срещу певеца

  • филип киркоров-
  • варя давидова

Според тиктокърката Варя Давидова никой в България не се интересува от 56-годишния изпълнител

Руска влогърка унизи Филип Киркоров с коментари срещу певеца - 1
Снимкa: БГНЕС

Преди дни голямо руско издание разкри, че популярността на Филип Киркоров в "историческата му родина" България е почти нулева. Авторът на статията се позовава на пост на най-известната руска влогърка у нас Варя Давидова. Младата жена, която от няколко години живее в България, твърди, че всенародната любов, която си приписва самата поп звезда в нашата страна, е силно преувеличена. "Приказки под шипковия храст", поставя кръст на хвалбите на певеца руското издание, цитирано от flagman.bg.

Руският Майкъл Джексън често се позовава в медиите на българските си корени и подчертава, че се гордее с тях. Бившите му съотечественици, както уверява екссъпругът на Алла Пугачова, му отвръщали с взаимност. Казано с други думи, в България синът на арменеца от Варна Бедрос Крикорян, също певец, и на вече покойната московчанка, служител на съветската Концертна дирекция Лидия Лихачова, е едва ли не идол за българите и те буквално го носят на ръце.

"Нищо подобно", пише руското издание. Според тиктокърката Варя Давидова никой у нас не се интересува от 56-годишния изпълнител. Миналата година пред "България Днес" един от най-близките приятели на Киркоров в България - композиторът Кирил Икономов, съпруг на певицата Мая Нешкова, каза, че ще лобират пред президента Румен Радев руската мегазвезда да бъде награден с високо отличие навръх 55-ия си рожден ден. Към днешна дата са останали само благите намерения, а ордена никакъв го няма.

"Веднъж Филип Киркоров спомена в интервю, че е много популярен в България. Сред кого? Сред своите съседи? Лично аз нямам познати, които го слушат, познават творчеството му или, боже опази, го смятат за български певец. Много малко хора разбират за кого става въпрос, когато чуват фамилията му", разобличава мнимата слава на Киркоров у нас руската влогърка.

Варя Давидова разказва още, че за годините, в които живее в България, само веднъж са я попитали за песента на Киркоров "Примадона", както напълно сериозно нарича себе си екслюбимият на примадоната на руската естрада Пугачова. На всичкото отгоре събеседникът на младата тиктокърка го описал като "високия руски певец с изпъкналите очи". Руското издание предава дословно написаното от Давидова, че "хората в България са силно учудени, научавайки, че Киркоров се смята за българин".

"Тези, които са се сблъсквали с певеца на живо, са шокирани от неговото поведение. Брокерът от агенцията за недвижими имоти разказа, че продажбата на апартаментите на Филип Киркоров в Равда не е минала без скандали", твърди Давидова.

"Продал е уж нещо, но се съмнявам, че е могъл да изтъргува всичките си апартаменти, освен ако не ги е продал на безценица. Тук няма милионери. С него са се получили "нюанси". Имаше страшни скандали. Самият той отдавна не е идвал в Равда", преразказва в поста си споделеното от българския брокер руската тиктокърка, която на свой ред е цитирана от голямото руско издание.

Преди повече от 10 години руският топизпълнител успя да се сдобие с цели 12 апартамента в елитен затворен комплекс на първа линия в Равда. Луксозните недвижимости са оборудвани с няколко вида бани, сауна, открити и закрити басейни и най-важното - с "ледена стая", в която собствениците да се скрият от летния зной. "Отдавна исках да открия място, в което да се уединя. И го намерих на брега на Черно море, недалече от Слънчев бряг, където се провеждаше конкурсът "Златният Орфей" и където видях за първи път Алла Пугачова. С това място са свързани най-прекрасните ми любовни спомени и преживявания", довери Киркоров.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 28 Отговор
    Някой да е чувал за Варя Давидова?С тази фамилия явно е еврейка.А Киркоров всеки го знае.

    Коментиран от #13

  • 2 Територианец

    26 12 Отговор
    Чуя ли за русНАЦИ и ми се повръща

    Коментиран от #4

  • 3 Ами права е

    35 5 Отговор
    Интереса към този човек е почти нулев. Идва един път на няколко години за концерт на Ритон и това е ! С една дума го слушат и гледат по принуда!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    22 10 Отговор
    Гнусен рашистки пед@л
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Свободен

    18 10 Отговор
    Киркоров може да бъде звезда само сред хора, които си слагаха маратонки с официален костюм!

    Коментиран от #16

  • 10 Псевдоним

    14 10 Отговор
    Филип Киркоров прави доста добра музика, но годините, когато беше наистина много популярен у нас, отминаха отдавна. Всяко нещо с времето си.

    Коментиран от #20

  • 11 все още имаме ценности

    16 6 Отговор
    в българия обратните никой не ги харесва !!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Аз съм веган

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Знаят го като мъжът на Пугачова с изпъкнали те очи
  • 14 Просто човек

    17 4 Отговор
    Ами права е...тоя е никой тук!
  • 15 ами,

    18 4 Отговор
    Влогърката е казала истината на руските му почитатели.Тук безуспешно го пробутваха дует Ритон,а той тях в СССР.Винаги ми е приличал на клоун още от времето с Алла Пугачова.Този тип руска естрада никога не е бил пупулярен в България освен сред домъкналите се да живеят тук руснаци.
  • 16 Не и не

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Свободен":

    В UK, примерно, това си е нещо съвсем нормално - даже бизнесмените в Лондонското Сити ходят така на работа!

    Коментиран от #19

  • 17 Перо

    8 5 Отговор
    Името Давидова обяснява всичко за омразата към певеца!
  • 18 Очевидно

    8 0 Отговор
    Сред мисирките е много популярен, постояно публикувате статии за него.
  • 19 Свободен

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "Не и не":

    Сега да.
    Но преди 30 години изглеждаше по друг начин.
    Ако не си живял по онова време - няма да го разбереш.
    Тогава в СССР имаше убийства за дънки.
    Един съсед отиде на екскурзия през 1976г и загина там в катастрофа.
    Върнаха го тук без панталон, защото беше с дънки Rifle !
    За бутилка бренди Слънчев бряг тролейбусен ватман изгони пътниците, превключи "жартиерите" и закара едни приятели до летището, защото закъсняваха.
    За рубличка паста за зъби, можеше да получиш любов!
    Те такива забавни сценки от "Руский мир"!

    Коментиран от #21

  • 20 Гост3

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Псевдоним":

    Само металика.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ван

    0 0 Отговор
    На Киркоров му мина времето, а тази с какво е толкова известна, че се има за авторитет?