Last news in Fakti

4 Септември, 2023 11:25 1 768 13

Васил Найденов навърши 73 г.

  • васил найденов-
  • рожден ден

Празнува само с най-близките

Васил Найденов навърши 73 г. - 1
Снимкa: БГНЕС

Васил Найденов, по-известен като Васко Кеца е от хората, които нямат нужда от представяне. Вчера певецът стана на 73 години, отбеляза повода в обкръжението на най-близките си хора. Не крие, че с времето човек помъдрява и вече няма нужда от онази орда приятели, които са с него само за купоните.

Малко са тези, които обичат и ценят истински. Това, което го натъжава, са успехите на редица некадърни хора, които обаче за сметка на това са безпардонни и не се спират пред нищо. В повечето случаи кадърните хора стоят и гледат отстрани, защото са възпитани. Всички сме свидетели, че към днешна дата се произвеждат основно песни-еднодневки и пазарът е много под нивото, на което трябва да е. Категоричен е, че не би станал жури в музикален формат, защото винаги се намира някой, който да го посъветва да обърне внимание в тази или онази посока.

В редките случаи, в които не пътува покрай работата си, полага грижи за множеството цветя, които отглежда у дома. А има и домашни любимци.

По отношение на инфлацията у нас, Васил Найденов посочва, че българинът е ненужно търпелив. Възмущава се от това, че производителят винаги е ощетен, а този, който прибира многото пари, е прекупвачът. Не е редно страната ни да бъде в ръцете на прекупвачи и търгаши и години наред да се мълчи за това. В последно време доста се шуми около насилието. Самият той е ставал жертва на насилие от страна на влиятелна госпожа, чието име отказва да спомене.

Хвърлила нож срещу него навремето и като по чудо не го улучила. Ей така, без причина. Но певецът не е от хората, които ще се опитат да яхнат вълната и да вземат да се оплакват в медиите, докато се шуми около множеството насилия. Странното е, че същата тази госпожа наскоро се жалвала по една от телевизиите от насилие. Относно преродените му братя и сестри твърди, че не е живял с тях и не са имали абсолютно никакви допирни точки. Не почувствал нищо, когато научил за кончината на биологичния му баща – бил е едва на годинка, когато майка му го е напуснала и не го е виждал през годините, пише в."Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хаберих

    22 4 Отговор
    Честити да му са на Васко Найденов годините! Да е жив,здрав и още много да ни радва!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фен

    4 8 Отговор
    Станал е стар п---л КЕЦА.

    Коментиран от #7

  • 6 Механик

    10 4 Отговор
    Да е жив и здрав Васко!
    Той си остана свестен човек и прекрасен изпълнител. Заслужава добър и дълъг живот.
    п.п.
    А и за тия дето ме обвинават, че съм нетолрантен. Що не съм нетолерантен към Васко? За що не го наричам с обидни имена?
    Ами щото тоя човек никога не е прадирал с нетрадиционната си ориентация. Щото е пич, а не креслив соросняк. Щото с труда си ми е дал много. И не само на мене.
  • 7 Механик

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Фен":

    Ти от къде знаеш че такъв? Аз Васко не съм го виждал по прайдовете. Не съм го чувал да се лигавчуни и не съм го виждал да кърши китки.
    Не съм спал с него. А ти?
    А дали е стар, това е Божа работа. Всички остаряваме. Все някога и ти ще минеш по тоя път, ако имаш дни.

    Коментиран от #12, #13

  • 8 Хасан

    4 2 Отговор
    Все още прилича на младеж!

    Васко е голям!
  • 9 Развеселен

    5 0 Отговор
    Да е жив и здрав!
    "Личността започва там, където свършват сравненията!"
    Карл Лагерфелд
  • 10 Тахумба

    0 2 Отговор
    Аха, значи и он като Кецо, требе всичко да му е наред.
  • 11 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 0 Отговор
    Да е жив и здрав Васко много години и да се радва на оценката на хората за творчеството му! За пръв път го гледах на живо с Диана експрес преди много години!
  • 12 МИ ЧИ ТО

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    ТО ТИХИТЕ ВОДИ
    СА НАЙ ОПАСНИ
  • 13 Тоест

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    ти си ходил по прайдовете и не си го видял.
    Така ли да го разбирам? :))))