Last news in Fakti

8 Септември, 2023 15:04 1 479 3

Тази дългоочаквана видеоигра ви позволява да изследвате над 1000 планети

  • видеоигра-
  • starfield-
  • microsoft-
  • планети

В основата си Starfield е амбициозна игра за изследване на космоса

Тази дългоочаквана видеоигра ви позволява да изследвате над 1000 планети - 1
Снимкa: Shutterstock

Космическите ентусиасти и геймърите с нетърпение очакват да се впуснат в ново приключение с отворен свят, което се подготвя от години.

След поредица от отлагания Starfield, една от най-очакваните видеоигри от години насам, създадена от студиото Bethesda, собственост на Microsoft, най-накрая стартира в целия свят в сряда, 6 септември.

В основата си Starfield е амбициозна игра за изследване на космоса, която приканва играчите да се отправят на космическо пътешествие из необятната галактика Млечен път.

Но това, което я отличава, е нейният безпрецедентен мащаб - тя предлага на играчите възможността да изследват изумителна съвкупност от над 1000 различни планети, както и неразкрит брой луни и космически станции.

Играта, която се произвежда от седем години, ще бъде достъпна за PC и Xbox и представлява първата нова вселена от 25 години насам от Bethesda Game Studios, известно с новаторската си работа по поредиците The Elder Scrolls и Fallout.

Саймън Литъл, ръководител на отдела за видеоигри в Европа, казва, че вълнението около премиерата е пряко отражение на променящия се пейзаж в игралната индустрия.

"За разлика от книгата или филма, които се пишат, завършват и това е всичко, готово, една голяма онлайн игра от гледна точка на разработката никога не е наистина завършена. Тя винаги се подобрява, коригира, разширява, само за да поддържа ангажираността и интереса на играчите, които играят и се наслаждават на играта."

Той добавя: "Не питате хората дали ходят на кино или дали четат книги. Това се разбира като нещо, което правиш. Мисля, че скоро ще стигнем до момента, в който ще се разбере, че "ами да, аз играя игри като част от ежедневния ми микс от развлечения".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кюмюр

    12 5 Отговор
    Тази дългоочаквана видеоигра е позор за гейм индустрията!!!
  • 2 Браво

    2 2 Отговор
    А no man s sky ти позволява да изследваш 18 куадритильона планети
  • 3 Старфилд май не е мн ок

    0 0 Отговор
    Eve Online е най-мащабната откъм вселена, галактики, съзвездия, планети и т.н.