Необходими продукти:
- 600 гр. червени месести чушки
- 2 скилидки чесън (може и повече на вкус)
- морска сол на вкус
- малко зехтин и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Чушките се измиват добре под течаща студена вода, изцеждат се от излишната вода и се избърсват с кухненска кърпа. След това ги нарежете на кубчета, по-едри или по-малки по желание, като е важно да премахнете дръжките и семките.
Изпечете във фурната и разбъркайте, пише jenata.blitz.bg.
Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 провинциалист
10:20 11.09.2023
2 Ето и нагледно
10:43 11.09.2023
3 Mанчо цайса
11:31 11.09.2023
4 Скъп мързел
Коментиран от #5
11:40 11.09.2023
5 Ааа струва си
До коментар #4 от "Скъп мързел":
заради екстрата от люспите. То не стига, че са бъкани с препарати, ами на всичкото отгоре и с люспите. Ама има хора, дето не подбират.13:17 11.09.2023