Last news in Fakti

12 Септември, 2023 10:22 2 655 6

20 години без алкохол отбеляза Ел Макферсън

  • ел макферсън-
  • модел-
  • алкохол

"Живот, който е извън най-смелите ми мечти - тази година празнувам 20-ата годишнина...", написа моделът в Инстаграм

20 години без алкохол отбеляза Ел Макферсън - 1
Снимкa: БГНЕС

Ел Макферсън е един от супермоделите на 90-те, която беше известна с прозвището "Тялото", заради уникалния си външен вид и изваяна фигура. Наред с колежките си Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Клаудия Шифър, тя беше неизменна част от модните ревюта на известните дизайнери, пише dir.bg.

Оказа се, че подобно на много други популярни личности, и нейният живот е бил белязан от не един и два тъмни периода, като и тя тайно е водила сериозна битка със собствените си демони.

Само преди дни Ел Макферсън сподели с почитателите си в социалните мрежи, че в момента е в най-щастливия период от живота си, който живее здравословно и най-вече, като истински влюбена жена.

"Живот, който е извън най-смелите ми мечти - тази година празнувам 20-ата годишнина... освен това празнувам 365+ дни от разгръщането на сърцето си с Дойл Брамхол", написа моделът, добавяйки серия от кадри с музиканта, които двамата са заснели по време на свои пътувания и при посещенията си на различни събития.

"20-ата годишнина" Ел отбелязва от датата, в която е решила да сложи край на злоупотребата си с алкохолните напитки, като вече е получила специален златен жетон за юбилея си от "Анонимните алкохолици". По отношения на любовта си с китариста, откровението на Макферсън пък ясно показа, че двойката е повече от година заедно, въпреки че за връзката им стана ясно едва през октомври 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    16 1 Отговор
    Вместо да дойде у България и да пие и гази наред се мъчи 20 години да се сдържа. Не я разбирам таз мома.
  • 2 Zаря

    4 0 Отговор
    Аз пък следващия месец правя 2 години без алкаж. По лесно е отколкото си мислех.
  • 3 Име

    4 1 Отговор
    Браво! И изглеждате прекрасно и двамата!И си си отворила очите, че това е пошло, за да посрещнеш наоколо света по нов начин - и да си избереш пътя, по който да поемеш......
  • 4 Дрън дрън та пляс

    14 3 Отговор
    аз отбелязах 20 годи и с алкохол , аре наздраве
  • 5 Боруна Лом

    7 1 Отговор
    ТАА ПА! ЯВНО ВЕЧЕ СЕ Е РАЗСЪХНАЛА
  • 6 истина ти казвам

    4 3 Отговор
    Ma то тва не е за хвалене! Ето сега СЗО обяви че, от 1-ви ноември почват да пръскат със новия щам,ше ми ресне на дедовеца без пиенье!😝😝☠☠☠☠