Last news in Fakti

13 Септември, 2023 09:14 2 001 3

Китодар Тодоров в откровено интервю преди да навърши 49 г.

  • китодар тодоров-
  • интервю

В интервюто той споделя своите мисли за актьорството и артистичната сцена в България

Китодар Тодоров, роден на 15 септември 1974 г. в София, е известен български актьор с многогодишен опит и богата творческа кариера.

Познат е на публиката с предаванията "Пътеводител на историческия стопаджия", "Сладко отмъщение", "Пълна лудница" и други, а и с YouTube поредицата си "Петък точно в пет", където той приема образа на български граждани, олицетворяващи архетипите на българския манталитет. Той също така е и рекламно лице на "Амстел" и "Хенди". От 12.11.2019 г. е автор на Gaming stream канал – KITOGAMING.

В интервюто си за "Нашият ден" Китодар Тодоров споделя своите мисли за актьорството и артистичната сцена в България:

"Всеки творец желае да бъде чут и видян, независимо дали си го признава, или не. Много талантливи хора за съжаление понякога нямат шанса да бъдат чути. В нашата професия е много важно млад човек да бъде видян още от самото начало и да му се даде шанс", казва той.

"Моят съвет към младите колеги е да бъдат постоянни в желанието си да бъдат артисти", казва още Тодоров.

Този съвет на Китодар Тодоров към младите колеги подчертава важността на постоянството и желанието за изразяване и развиване на артистичния потенциал. Всъщност той ни напомня, че талантът и ангажираността са ключът към успешната кариера в медийната сцена на България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дар Божи

    1 1 Отговор
    Е Прасето а Божидар си е Прасе !
  • 2 ИВО СИРОМАХОВ

    2 1 Отговор
    ТОЯ, "АКТЬОР – ВЕЛИКАН" ТРЯБВА ДА НАМЕРИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА МУ ПРОЧЕТЕ ХВАЛЕБСТВИЯТА, ЗА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ Е "АРТИСТ".
  • 3 Оркестър без име

    2 1 Отговор
    Кито е живял в Нигерия,но не знае как великия магьосник на БГ футбола нарича хората от тази държава ......
    Тадааам ----- "нигерианци"