Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 07:43 5 910 11

Нахвърлиха се на Мон Дьо заради интервюто с Мара Отварачката

  • мара отварачката-
  • мон дьо-
  • интервю

Веднага след излъчването на интервюто водещият започна разговор с фенове, които го критикуваха за него

Мариян Станков – Мон Дьо беше нападнат с критики, след интервюто, което направи с чалга певицата Мария, а причината е нейно изказване. Тя направо изби рибата с репликата, че не знае дали е в процес на развод.

Изпълнителката наблегна на дъщеря си, докато говореше за семейството, определяйки я като своето най-голямо богатство. Не пропусна да отбележи и, че връзката между Марая и баща ѝ не е достатъчно пълнокръвна, толкова, колкото ѝ се иска на Мария. Певицата напомни също и, че дълго е чакала детето си, минавайки през няколко процедури.

Разбира се, разговорът не мина без въпрос за прякора на Мария, на който тя толкова се дразни от години. Припомняме, че той дойде след участието ѝ в реклама за бира, в която тя прави именно това - отваря бира, пише show.blitz. Позицията на Мария по въпроса е, че този прякор се дължи на "една от най-гледаните реклами в българския ефир въобще, снимана професионално като кино филм от майстор като Димитър Митовски", с което със сигурност е провокирала усмивки пред малкия екран. Хем се дразни, хем изтъква колко гледана реклама е.

Колкото до слизането си от сцената, Мария заяви в прав текст: "Оттеглянето ми от музикалната сцена беше най-голямата ми грешка. Не бих искала да звучи като оправдание. Отчитам го като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново."

Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти", заяви тя в отговор на слуховете, че е напуснала "Пайнер" заради мъж.

"Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла жена, много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие", обясни тя, без да назовава името на богаташа, решил да спре музикалните ѝ изяви.

Веднага след излъчването на интервюто обаче, Мон Дьо започна разговор с фенове, които го критикуваха за него - че изобщо не му се е получило.

"Това интервю не е слабо и трябва да се гледа през неговия втори план", обясни Мон Дьо, който се надява, че публиката му е достатъчно интелигентна, за да вникне в дълбочина в думите на фолкаджийката.

Нахвърлиха се на Мон Дьо заради интервюто с Мара Отварачката

Нахвърлиха се на Мон Дьо заради интервюто с Мара Отварачката


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА

    41 1 Отговор
    Отворих новината само за да го напиша

    Коментиран от #3, #4

  • 2 сведетел

    36 2 Отговор
    изкуфяла женица с отвратителна визия - квазимодка !
  • 3 Мен ме интересува

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА":

    ...до толкова,за да разбера тоя Пун-дьо ,какво работи и дали поне има и един ден трудов стаж да си е вадил хляба с пот на челото???
  • 4 Хаха

    3 17 Отговор

    До коментар #1 от "НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА":

    Четеш и коментираш, ама изобщо не любопитстваш. Пускаш чалга и припяваш, ама чалга не харесваш. Чували сме ги тия
  • 5 За всеки влак...

    17 1 Отговор
    Който гледа Мон Дьо, няма как да очаква друго и да е разочарован от Отварачката. Както (по)читателите на този сайт. Нивото е такова.
  • 6 Боби

    18 0 Отговор
    Нивото на интервюто е доста посредствено, доста ниско като цяло. Това положение се дължи и на факта, че участниците в него са посредствени....
  • 7 Няма бира

    20 1 Отговор
    Едно време половината Стара загора я мина. Другата половина, пропуснахме по санитарни съображения.

    Коментиран от #9

  • 8 Смех !

    17 0 Отговор
    Интелигентните хора не гледат и не служат амбриажи и чалгаджий.
  • 9 456

    0 7 Отговор

    До коментар #7 от "Няма бира":

    😄😄😄Малкоооо губ0. Не се гов0ри така за жен@.
  • 10 баста на чалгата

    13 0 Отговор
    Баста на чалгаропитеците и натрапващите ги медии.
  • 11 Братя Карамазови

    6 0 Отговор
    Абсолютно точно казано !Амбреаж и чалгарка!