Last news in Fakti

15 Септември, 2023 07:44 3 360 8

"Игри на волята" 5: Ето кой е вторият участник, напуснал екстремното риалити

  • игри на волята-
  • веселина маринова

Веселина Маринова беше посочена за изгонване от всичките си съотборници по свое собствено желание

Кеш анализаторът Веселина Маринова е вторият участник, напуснал “Игри на волята” 5. Тя влезе в екстремното риалити със своята близначка Теодора. Двете бяха разделени след битка, която изпрати Веселина в племето на Изгубените, а Теодора при Амазонките. В първия елиминационен съвет Веселина беше посочена за изгонване от всичките си съотборници по свое собствено желание, тъй като не се чувства добре физически.

Във втората номинационна битка за седмицата Гладиаторите се изправиха срещу Старейшините. В частта с единоборството между представители на двете племена двубоите бяха равностойни. Гладиаторите победиха конкурентите си благодарение на последния рунд, в който спечелиха четири важни точки срещу Старейшините. Изненада поднесоха бизнес дамата Виолета и собственичката на салон за красота Моника, които играха срещу културиста Николай от Гладиаторите и го победиха. Българският Хълк понесе и втора загуба от дамите, които в трио с Момчил победиха него и командоса Гатьо.

По време на своя първи съвет, Амазонките посочиха двама номинирани за елиминационната битка в петък. Момичетата гласуваха за учителката Радосвета, която голяма част от племето определя като слабо звено в игрите. Втората номинирана беше студентката по право Виктория. Тя също беше обвинена, че се е представила незадоволително в номинационната битка и не е помагала на останалите достатъчно.

В следващия епизод Старейшините ще трябва да посочат своите двама номинирани на съвет. Това ще създаде огромно напрежение между всички, а Виолета ще влезе в остър спор с досегашния си съюзник Мартин.

Не пропускайте „Игри на волята“ в петък, 15 септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Грозно поведение

    19 1 Отговор
    Гатьо и Николай са много жалки и арогантни, загубиха от жени и пак са безсрамни в приказките си.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Сексуален Козирог

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Грозно поведение":

    Гатьо и Николай стават само за охрана в някоя селска дискотека.

    Коментиран от #6

  • 4 Налудник

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Грозно поведение":

    С късопишковците е така.
  • 5 Кадир

    7 2 Отговор
    Какво прави кеш анализаторът? За първи път чувам за такава длъжност. Хората от години плащат безкасово.
  • 6 ами,

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сексуален Козирог":

    Пеньо-Гатьо е точно охрана.Свикнал е да го командорят затова сега избива комплекси в шоуто като се опитва да командори племето на Пичуете,като има кой да се поддава.Иначе е бил наемник във войската преди 15 тина години и ще се фука с това докато е жив.Смешен,посредствен човечец.
  • 7 Анонимен

    6 0 Отговор
    Скоро анаболните мъже ще бъдат аут от реалитито.
    Мъжете хленчат повече от жените и какъв командос е Гатьо като не може да плува?
    Игри на волята изисква плуване,хълки и пъзели.
    Силови игри има,но те са за отборни участия,а който тренира в зала с тежести не е издръжлив на подобен терен и изпитания.
    В залата вдигаш малко и почиваш,а в игрите време за почивка няма.
  • 8 Племето на Простите

    4 0 Отговор
    Гладиаторите /ауу-ауу-ауу/ с малки изключения да се рпекръстят на Племота на Пичуете- т.е. Простите. миналия сезон Аспарух беше същия, назобан културист, пък припадаше по арената.