Last news in Fakti

19 Септември, 2023 10:32 1 831 12

Още жени обвиниха Ръсел Бранд в изнасилване и тормоз (ВИДЕО)

  • ръсел бранд-
  • обвинение-
  • сексуално насилие-
  • сексуален тормоз-
  • изнасилване

В пика на кариерата си Бранд признава, че е имал множество мимолетни връзки с жени, но всички са били по взаимно съгласие

Още жени обвиниха Ръсел Бранд в изнасилване и тормоз (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ръсел Бранд е изправен пред нови обвинения заради безразборните си взаимоотношения с жени, само няколко дни след като беше обвинен в изнасилване, сексуални посегателства и емоционално насилие, пише vesti.bg.

Първоначално четири жени отправиха обвинения в сексуални посегателства в периода 2006-2013 г. в рамките на разследване на The Times, The Sunday Times и Channel 4 Dispatches - обвинения, които той отрича. По това време Бранд е на върха на кариерата си като водещ в радио Би Би Си 2 и Канал 4. Изявява се и като филмов актьор в Холивуд.

След публикацията The Times заяви, че с изданието са се свързали "няколко жени" с твърдения за Бранд, но заяви, че твърденията им все още не са разследвани и "сега ще бъдат строго проверени".

Метрополитанската полиция отговори на обвиненията, като заяви, че насърчава жертвите на сексуално насилие да се свържат с полицията.

Говорител на полицията заяви: "Запознати сме със съобщенията в медиите за поредица от обвинения в сексуално посегателство. Към момента не сме получавали никакви съобщения във връзка с това. Ако някой смята, че е станал жертва на сексуално посегателство, независимо от това колко отдавна се е случило, бихме го насърчили да се свърже с полицията."

Преди публикуването на твърденията Бранд, който през последните години се изявява като гуру в областта на уелнеса и критик на основните медии, публикува видеоклип, озаглавен "И така, това се случва", в който описва твърденията като "множество изключително груби и агресивни нападки".

В клипа Бранд казва: "Както съм писал подробно в книгите си, бях много, много разпуснат.

"Нямам нищо против да използват книгите ми и стендъпа ми, за да говорят за моето безразборно поведение по взаимно съгласие в миналото. Това, което сериозно отхвърлям, са тези много, много сериозни обвинения в престъпление."

Той добави: "Също така си струва да се спомене, че има свидетели, чиито показания пряко противоречат на разказа, който тези две основни медии се опитват да изградят, очевидно в рамките на това, което ми се струва, че е координирана атака."

Завършвайки видеото, Бранд каза: "Сега не искам да навлизам повече в това поради сериозния характер на обвиненията, но имам чувството, че ме атакуват и очевидно те работят в много тясно сътрудничество."

Ръсел Бранд стана известен като стендъп комик във Великобритания в началото на 2000-те години, след което стана водещ в телевизията и радиото, като се възползва от репутацията си на скандален човек, склонен към рисковани шеги.

По-късно премина в Холивуд и участва във филми като "Прелъстен и изоставен" през 2008 г. и римейка на "Артър" през 2011 г. През 2010-2012 г. Бранд бе женен за американската попзвезда Кейти Пери.

Напоследък той се превърна в политически коментатор и инфлуенсър, като публикува видеоклипове в YouTube на теми като личната свобода и пандемията от COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да си жив и здрав Вежди Рашидов

    18 1 Отговор
    Колко си прав
  • 2 Знаещ

    31 0 Отговор
    Отново лъжи. Погнаха го заради YouTube канала му, в който говори срещу глобалисткия режим.

    Коментиран от #5

  • 3 Събинчето

    8 1 Отговор
    Мечтая си и мен също
  • 4 Комуниста фашист

    18 0 Отговор
    Да бъдеш мразен от така наречените "mainstream" медии е значка за гордост.
  • 5 честен ционист

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Знаещ":

    Ами ако са го погнали, за да продължи с пропагандата си?
  • 6 Селянин

    13 0 Отговор
    Чакам правилното според мен и в този случай изказване на Вежди Рашидов.
  • 7 шааа

    7 0 Отговор
    Хиени.
  • 8 Да осъдят и баща ми

    8 0 Отговор
    Че е праскал мама и аз съм се родил
  • 9 Евала

    7 1 Отговор
    И Зайкова я изнасилил,докато била на екскурзия в Лондон.И тя ще го съди 😂
  • 10 Aлфа Bълкът

    3 1 Отговор
    Тоя пък винаги съм си мислил, че е мека китка, а излезе женкар? И коя е тая жена дето си ляга с такъв джендар?
  • 11 Роза

    1 3 Отговор
    Вярно е,че има фалшиви изнасилвания,но има и истински.Има една книга-"След мълчанието",писана от жена,която е била изнасилена от непознат мъж,когото повече никога не е видяла и не са успели да го открият и осъдят.Жената не се е омъжила и след този случай не е правила секс с мъж.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.