Last news in Fakti

21 Септември, 2023 12:45 869 11

Космически кораб на НАСА ще донесе образци от астероид (ВИДЕО)

  • астероид-
  • космически кораб-
  • наса-
  • бену

Материалът от астероида ще даде важна информация на учените

Космически кораб на НАСА ще донесе образци от астероид (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Очаква се космически кораб на НАСА ще донесе образци от астероида Бену, съобщи Синхуа.

Космическият кораб ОЗИРИС-РЕКС ще се завърне на Земята края на настоящата седмица, съобщава БТА.

Материалът от астероида Бену - камъни и прах, събрани от повърхността на астероида през 2020 г., ще даде още информация на учените за времето на формиране на Слънцето и планетите от Слънчевата система преди 4,5 млрд. години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    4 2 Отговор
    Прахта е в главата на НАСА , защото мислят , че кълвем на камъни !!! Всъщност астероида Бену им е интересен с друго - на него има структура , която не могат да определят , пирамида ли е , извънземна база ли е , или - кацнал космически кораб !!! Структурата излъчва сигнали , и тези отидоха да видят , какво е ! Нека говорят колкото си искат , че харчат милиарди , за да довлекат на земята , прах и камъни !
  • 2 Цвинокио

    3 2 Отговор
    Можеше и да върнат руската излагация Луна 25 но тя е десет метра под повърхността на Луната.
  • 3 Соваж бейби

    1 1 Отговор
    Ще донесе истински материал ?!съмнява ме !По скоро си донесе биологичните отпадъци трупани с години там на плщадката където седят с космическите си кораби на станцията над планета Земя !Истината е такава че не могат по далеко да мръднат големите сп.инжинери на лъжи .Какво става с марсхода на Мъск има ли нови звуци или сцена ?явно Джорш Лукас още не е измислил декор и нови видове артисти.

    Коментиран от #5

  • 4 Зекария Сичин

    0 2 Отговор
    Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
  • 5 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Всъщност , не е много вярно това , което казвате! Човечеството има технологии , за които не сте чувала , но " умните " военни нищо не правят с тях , ама , на дават и на някой друг , да направи нещо полезно . Като глезените деца , които не дават играчките си , на другите деца. Сигурно сте чувала за експеримента " Филаделфия " , при който цял кораб е бил преместен в пространството. Тогава това не е свършило добре , но от тогава до сега , тези , и други технологии , са много усъвършенствани!

    Коментиран от #6

  • 6 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Знам че е така ,извънземните помагат на хората с много неща и развитието на технолпгията.Това се държи в тайна !Другата истина реални снимки от Марс няма!краварите си фантазират иска им се и там да се заселят и се случи това което стана с индиянците но не става.Човешкият ум е по низш от другите цивилизации тези които са ни създали ,не можем все още да работим на 100% с нашият мозък,и толкова различни раси ?!нали не си вярваш че цвета на кожата е различен заради климатичните различия ?

    Коментиран от #7

  • 7 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Да , цвета на кожата не е различен заради климата ! Пример - африканците , и индианците споделят еднакви климатични зони , вкл. и екватора , но не са еднакви! Това са различните варианти на сътворението , като така твореца е търсел сигурност , че някое от творенията му ще се приспособи. За радост , приспособили са се повече от едно, и затова има няколко раси. Сложният за отговор въпрос е - боговете и извънземните , едно и също ли са , или са нещо различно !

    Коментиран от #8

  • 8 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    Както казах нашият мозък е с малка функция за съжаление няма ъпдейт като смартфоните или Бог се е отказал след 5тата година марките телефони не правят ъпдейт на стар модел или не трябва да го прави като кутията Пандора.Ще разберем когато умрем знаем толкова колкото е нужно на Земята.Все пак древните племена са рисували летящи кораби тип ракета ,или за заблуда или машина на времето ..ако човек не се преражда какво става с душата богове или извънземно мисля че първо на това трябва да се получи отговор

    Коментиран от #9

  • 9 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Много може да се мисли по тези въпроси , и дори да се достигне до отговори . Но няма как да има сигурност , че отговорите са верни. Ако допуснем , че земята е чистилището , това не поставя в противоречие прераждането , с рая и ада. Тоест , душите ще се прераждат , докато не извлекат необходимите поуки , и не станат готови за рая. Или , докато не пропаднат напълно , и станат готови за ада. Но нещата са прости само за хората , които незнаят. Азиатските богове , не са това , което са , Яхве също не е , което мислите че е , но това са теми за дълги разговори. Ще ми бъде интересно, да чуя вашето мнение за въпроса - мислите ли , че боговете и извънземните са едно и също ?

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Нали това написах и аз почти като вашето мнение.Има една уловка извънземни са всички останали освен човеците които сме живи и природата ни.Всичко останало е извън земята ,идва ни гости ,фантоми ,полтъргайст....какво са има контакт живее в друго измерение ,има портали.Всичките са извънземни има способност да идва ,заминава,обладава ...знае повече от човеците ние сме като нещо в затвор аквариум и да искаш не може излезе и да можеш кислород няма в космоса.Нещо като да си зародиш в корема на майка си чакаш раждане ,гледаш разни анатомии ,виждаш бактерии ,ако мама пие алкохол ти пада отровен дъжд /радиация/пуши...та това е моето схващане ...

    Коментиран от #11

  • 11 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Благодаря за отделеното време. Имам неща , които трябва да свърша , но разговора беше приятен , и при възможност пак ще драсна нещо !