Last news in Fakti

22 Септември, 2023 13:33 1 729 4

Забелязаха нов мъж в обкръжението на Шакира (СНМИКИ)

  • шакира-
  • джими бътлър-
  • басетбол-
  • връзка-
  • мъж

В светските среди се говори, че колумбийската певица се среща с баскетболиста Джими Бътлър

Забелязаха нов мъж в обкръжението на Шакира (СНМИКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Има ли нов мъж, завладял сърцето на Шакира? Все по-често името на баскетболиста Джими Бътлър се свързва с това на колумбийската звезда. Многобройни издания коментират, че тя се среща със звездата от НБА. "Това е нова глава за нея", пише "Us Weekly". Двамата бяха засечени заедно през юли. "С всеки изминал ден те стават все по-близки", добавя източник пред изданието. Въпреки това тя не бърза. "Основният ѝ приоритет са децата и кариерата ѝ. Но тя определено е оптимистично настроена за това, че отново ще намери любовта", допълва.

Годината бе тежка за певицата. През миналия юни се раздели с Жерар Пике, от когото има двама синове. Медиите тогава гръмнаха с информацията, че бившият спортист ѝ е изневерил с настоящата си приятелка - Клара Чиа Марти. По-късно в изявление самата Шакира призна, че раздялата е била "най-мрачния момент в живота ѝ". Пред списание "Elle" миналата година тя каза: "Запазих мълчание и се опитах да преработя всичко това, което ми се случи. Трудно е да се говори за това, особено когато все още го преживявам."

През януари тя адресира връзката му с Клара в парче, което записа с BZRP и в което прозвуча текстът: "Струвам колкото две 22-годишни момичета(...). Замени "Rolex" за "Casio". През юни Шакира заяви, че е научила, че е предадена от бившия си, докато любимият ѝ баща е бил в болница след падане. "Тя разбра, че Жерар ѝ е изневерил, когато баща ѝ е бил в интензивното отделение", каза тогава източник пред "Us Weekly". Година по-късно двамата "общуват само, когато става дума само за момчетата."

И макар 2023-а да бе тежка за певицата в личен план, на церемонията на MTV, която се проведе на 12 септември, тя направи грандиозно шоу, изпълнявайки хитове като "Hips Don't Lie" и "TQG". По-късно същата нощ прие наградата "Видео авангард".

"Искам да споделя това с моите почитатели, които винаги ме подкрепят в трудните и тежки моменти", каза тя в речта си. "Много ви благодаря, че ми помагате да се боря във всичките си битки".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Просто Приятели а Шакира е и Публична личност
  • 2 Ферари за две малолитражни бръмчалки

    1 4 Отговор
    А Пике още си кара туингото с кеф.
  • 3 Шматки.бг

    4 2 Отговор
    пак с голяма новина, няма що..
  • 4 Чичо Чарли

    1 1 Отговор
    Не е онз кюмюр, азе стоим твърдо зад Шаки и не давам косъм да падне от устните и. Ша дигам невиждана сфатба с окестър кристале и Кондю, тя се впечитлява от качествената ни и стоиносна музика, също така и от наште звезди и най много от Пайнер планет. Ще имаме пет деца с Шакито, трима братя и две сестри ще са Пешо, на пра деда ми Петран бил партизанин и нижел фашисти и нацисти. Другият ще е Гошо на баща ми Гергин, виден предприемач и основател на фирма за почистване на улична канализация. Последния ще е Ставрос на извънбрачния ми син Ставри, той е в светата на услугите и логистиката, качва стоки от апартаменти превозва ги до заложни къщи и д-р.услуги, сега е малко в затвора, но той е добър човек строг но справедлив. Дъщерите ще са Курнелия , защото съм фен на партията ,а другата ще е Урсула на дъртия на Шаки, нали умре нещо и да не е капо.