Last news in Fakti

25 Септември, 2023 13:11 6 557 3

Саня Борисова и Ники Илиев отново заедно (СНИМКА)

  • ники илиев-
  • таня борисова-
  • отново заедно-
  • нов филм

Бившата двойка в живота и в киното пак се събра, но само по работа

Бившата двойка в живота и в киното Ники Илиев и Саня Борисова пак се събра, но само по работа. Двамата отново застанаха пред камерата, този път за филм, режисиран дебютно от актрисата. Лентата е с работно заглавие “Кармични връзки” и в нея Саня Борисова не само ще е режисьор, но и ще изпълнява главната роля. Тя е също сценарист и копродуцент заедно с Никол Предьова и Богомил Грозев.

Снимките вече вървят във фитнеса на столичен хотел, пише "24 часа". Във филма Ники Илиев участва само като актьор. Той пусна в профила си кратко видео от работния процес, в който е уловил и бившата си съпруга Саня Борисова, която наблюдава подготовката преди началото на снимките, сложила слушалки на врата си.

Пред камерата застава и Елена Петрова, очаква се да се включат също Рая Пеева, Иво Аръков, Боян Младенов и Свежен Младенов. Премиерата на лентата вероятно ще бъде на 14 февруари догодина.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор
    ГОСПОЖА САНЯ Е МНОГУ КРАСИВА НО ГЛЕДА ПАРИТИ НА МЕН ОТКАЗА ДА ПИЕМ КАФЕ КАТО И ПИСАХ НО КРАСОТАТА Е ДОВРЕМЕ И БОГ НИ Е НАПРАВИЛ ДА СА РАДВАМИ НА ХУБАВИТИ ЖЕНИ
  • 2 древен

    1 1 Отговор
    Отново ще цитирам: нека се плодят тварите.
  • 3 цербер

    1 1 Отговор
    ... в нея Саня Борисова не само ще е режисьорка, но и ще изпълнява главната роля. Тя е също сценаристка и копродуцентка заедно с Никол Предьова и Богомил Грозев.