Last news in Fakti

26 Септември, 2023 12:29 11 523 12

Мария Илиева бута напред в "Гласът на България" своя стара познайница

  • мария илиева-
  • певица-
  • поп певица-
  • връзкар-
  • връзки-
  • гласът на българия

Зрителите разпознаха връзкарката в шоуто за таланти и посочиха, че момичето пее в хора на Ваня Монева - майката на Мария Илиева

Добре познато лице се появи сред участниците в "Гласът на България", а сигурен голям финал за нея предвижда менторката Мария Илиева. Именно Мария е връзката на младата изпълнителка Александра Борисова от Кюстендил, за да стигне тя до така бленувания финал на шоуто, подозират зрители.

Източници на HotNews разкриват, че 26-годишното момиче е близка не само до менторката, но и до семейството ѝ. Още преди години, Мария представя Александра с псевдоним Съни на свое участие, като я обявява за вокална сензация.

Тогава тя е само на 17 и представя кавър на песента Listen на Бионсе, предшестван от народни мотиви. Разковничето на специалното отношение към кюстендилката е майката на Илиева - Ваня Монева. Младият талант е нейна ученичка, а в последствие става и един от гласовете в хора ѝ. С тази желязна връзка, при всички положения Мария готви да изтика до големия финал на "Гласът" Александра и тя да е нейният кандидат за победител срещу останалите финалисти от страна на другите ментори.

Александра беше представена в "Гласът на България" миналата вечер, а Мария Илиева не скри възхищението си и раздаде суперлативи на килограм, с които Миро обаче явно не се съгласи и така и не обърна стола си.

"Добре познавам твоя талант и много ти благодаря, че дойде да го споделиш този талант точно в този сезон на "Гласът на България". За всички, които не познават Съни, тя е някой който може да прави с гласа си каквото си поиска. Тя е закърмена с любовта към нашите корени - народната музика. Тя е сред най-добре пеещите ни за няколко поколения народни певици и всички конкурси за този тип пеене или са спечелени от нея или има специални награди от тях. Искам да ти кажа, че поех предизвикателството да съм тук в "Гласът на България", за да мога да срещна толкова специални артисти като теб", обърна се Мария към Александра и беше повече от ясно, че момичето ще влезе в нейния отбор, а тикането ѝ напред и до финала е в кърпа вързано.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпкач

    6 9 Отговор
    А аз искам да бутам напред Марийчето, да бутам, бутам...
  • 2 зрител

    28 1 Отговор
    Навсякъде връзкари! Освен това е дразнещо, че музиканти, които практикуват се явяват, което не е честно. Редно е да има повече самоуки хора без изява!
  • 3 Стоянв

    28 2 Отговор
    Беше грозно и нагло изказването на Мария. Тя е съдия и трябва да е обективна. Според мен Мария трябва да подаде оставка заради конфликт на интерес и ако не го направи, да бъде отстранена.
  • 4 ОБЕКТИВЕН

    26 0 Отговор
    Напълно съм съгласен със "зрител", като аз ще доразвия темата в същата посока. Предаването като най-обща идея - добре пеещите хора в България - е ЧУДЕСНА! Съдейки по възрастта (12-60+ г.) и разликите в професионалния статус на явяващите се (от пълни аматьори - напоследък по-малко - до активни професионалисти) обаче, човек започва да се пита за кого аджеба е този ТВ конкурс. За млади или стари? За аматьори или профита? За имитатори (99%) или автори? За слава за момента или за кариера с многомилионни тиражи и концерти тук и в чужбина? За кого точно??? В този смисъл буди недоумение липсата на продуценстки фокус и целева група сред музикантите, призвани да участват. Остава впечатлението, че всичко е за шоуто за момента и за гласуването с СМС-и за пари, след което следва пълна забрава. Хайде кажете кой спечели преди 3 г., а? Не помните, защото не е важно...

    Коментиран от #9

  • 5 Актьор

    23 2 Отговор
    Илиева се държи ужасно,заради нея не ми се гледа предаването.Все едно че сме на пазар с глашатаи.
  • 6 Идън

    17 3 Отговор
    Мария нека остави зрителите да преценят какво може да направи с гласа си участничката с многото наградиВпечатлиха ме Преслава с песента на Джудас Прийст и Бояна Карпатова с баладата на Металика. Мария направи реклама на участничката- а ролята на журито е да дава оценки.
  • 7 Никой

    16 2 Отговор
    Че то в България ако не дадем рамо на некадърника и посредствеността,то няма да сме България. Българските филми и шоу предавания имат един недодялан и пошъл сценарий ,който мен лично ме отблъсква.
  • 8 цербер

    10 1 Отговор
    при всички положения Мария се готви да изтика до големия финал на "Гласът....." Александра и тя да е нейната кандидатка за победителка срещу останалите финалисти от страна на другите ментори.
  • 9 Идън

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "ОБЕКТИВЕН":

    Джакомо Воли е избран за вокалист на известна група точно от The Voice-Италия 2014 год и дори не е победител- той е на второ място след монахинята. Той не е единствен.

    Коментиран от #11

  • 10 хаберих

    17 1 Отговор
    В България все още връзкарството е много силен коз за постигане на различни успехи.
  • 11 хахаха ти пък

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "Идън":

    В Италия обаче. Тук е България, страната на великите шуробаджанашки възможности!
  • 12 Минувач

    10 1 Отговор
    Тези предавания не носят почти никаква полза на кандидатите. Те носят полза на продуцентите, на телевизията и на журито, което препотвърждава своето "величие" в очите на зрителите. Всички останали с много малки изключения са материал за огрев.