Last news in Fakti

26 Септември, 2023 13:57 7 381 16

Георги Христов не спести хапливите коментари за "Гласът на България"

  • георги христов-
  • певец-
  • гласът на българия-
  • критики-
  • хейт

Певецът силно разкритикува новия сезон на музикалното шоу

Новият сезон на "Гласът на България" разлая много кучетата още със старта си, поне съдейки по онова, което се случва в социалните мрежи само след няколко епизода на музикалното шоу.

Новият сезон явно се следи стриктно от мнозина, а един от тях се оказа не кой да е, а големият български певец Георги Христов, който рядко спестява дързост и искреност в изказа си, а често е и откровено вулгарен. Този път обаче, показва умения в боравенето с метафори.

"Гласът на България е ниво цирконий! Брилянтът е скъп! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на пълен плейбек..! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си позволил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!!", написа певецът във фейсбук профила си.


Очаквано, последователите му одобряват написаното от него, а някои от тях даже влизат в тона и стилистиката. "Това жури да продава краставици и тиквички", гласи една от реакциите, цитирана от "Блиц".

Актьорът Стефан Рядков също не спести мнението си под поста на Христов: "Така е приятелю, буфосинхронисти много! Истински певци малко! Жалко!".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъгъл

    30 28 Отговор
    Явно е,че Георги Христов завижда на някой участник в предаването и затова ръси простотия. Защо той не е кандидатствал за треньор,а обижда журито?! От толкова години не се е показвал със свое участие,а сега само дрънъ-дрънъ.
  • 2 немо

    30 21 Отговор
    Георги Христов да не завижда и да не определя кой е буфосинхронист и кой не може да пее. Това е работа на публиката. Вместо това да вземе да намали алкохола и да запише поне една нова песен, че за последните 30г. само лежи на стари лаври и недоволства , че не го търсели
  • 3 Утре

    31 19 Отговор
    Георги Христов, известен като Жоро Мотиката, винаги е бил заядлив и злобен. Въобще не ме учудва изказването му.
  • 4 123

    20 20 Отговор
    ПРЕДИ ДА СЪДИ ДРУГИТЕ,ДА СИ НАПРАВИ ПРОСТА РАВНОСМЕТКА ТОЙ КАКЪВ ПЕВЕЦ Е;ЩОТО ЧАЛГАРЯ СЛАВЧО ПЪЛНЕШЕ СТАДИОНИ НИЩО,ЧЕ НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ГЛАСОВИТ.ГЕОРГИ ХРИСТОВ КОЛКО ПОЧИТАТЕЛИ ИМА ?
  • 5 Яяяяя

    17 16 Отговор
    Жоро Ъ-то. Викам му така, защото ако фразата зяавърщва на А, той пее винаги Ъ. Един певец, който почти не се чува и вижда на сцената. Това, че си добър, не ти дава право да плюеш другите. Публиката е тази, която определя кой си! Но ако Васко Найденов е брилянт-диамант (брилянта има много значения), то Жорето може и да се доближи до цирконий!
  • 6 Болярче

    39 5 Отговор
    Треньорите преиграват с крещенето и се правят че кой знае какво са видели.Мария Илиева да го раздава по-обрано ще и подхожда повече.Жорката е пич добър певец и има право на мнение.

    Коментиран от #7

  • 7 абе

    9 14 Отговор

    До коментар #6 от "Болярче":

    какъв пич като е шмиргел бе....
  • 8 Чудо големо !

    17 5 Отговор
    Аз пък не разбирам,защо Жорката гледа подобни предавания за малоумни !

    Коментиран от #12

  • 9 българка

    19 9 Отговор
    Остаряващите величия в музикалните среди страдат от таланта на младите, още повече когато някой си позволи да представи тяхна творба по-добре от самите тях! Така е, младостта напира, развива се и побеждава! Каквото било, било, вече е различно и злобата е излишна и компрометираща за автора си!

    Коментиран от #10

  • 10 Макето

    21 3 Отговор

    До коментар #9 от "българка":

    Не съм гледал много предаването, НО…Ако Дара е талант на България, заслужавате си всичко, което ви се случва. Мое мнение е, че 30 % от участниците са по-добри от дамската част на менторите.
  • 11 ......па

    23 0 Отговор
    От това шоу "Гласът на България"колко певци направиха прилична кариера с качествени песни,че нещо не си спомням? Направо съжалявам талантливите хора които си губат времето в него.Абсолютна подигравка с тях.Това щоу се прави само заради рекламите,продуцентите да приберат едни пари и за заплатка на свои хора в журито.Никаква полза за талантите.Не гледам за да не се дразня.И не ми се гледат Мара и Дара.

    Коментиран от #13

  • 12 Интерес

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Чудо големо !":

    Гледа от професионален интерес, какво толкова ччудно има ?
  • 13 бай Даньо

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "......па":

    Правино, но какво друго да гледаме, готвачите-шефове ли, Черешката, Игрите....а после грачат, нивото на младите било ниско
  • 14 СМЕХОРИИ

    11 1 Отговор
    са ментоеите, като ги гледам как се напъват да са оригинални и да се лигавят, та чак с крак, обивка, да удрят бутона или още не са запяли , журито вече се кълчи. Карай, нали е шоу
  • 15 Хани

    6 9 Отговор
    Непълноценен певец, не изглежда и на възпитан човек, вечно недоволен, негативен и самовлюбен. Но се питам на какво отгоре!? Малка, до никаква кариера само у нас и то много отдавна. Забравен, горчив и нахален. Малцина споделят мнението му.
  • 16 истЕнско мнение

    2 3 Отговор
    Предаването е пълна тъпотия. Никакви ценности, никакви критерии, бълвоч...
    А Георги Христов е един от най-добрите ни поп-изпълнители, да не кажа и най-добрия...