Last news in Fakti

29 Септември, 2023 08:14 2 624 7

"Игри на волята" 5: Румен Радев вече е пълноправен участник в риалитито

  • игри на волята-
  • румен радев-
  • теодора мудева

Той вече е част от племето на любимата си Теодора Мудева

Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев вече е пълноправен участник в “Игри на волята” 5. След месец прекаран на Чистилището, той получи положителните гласове на членовете на племето си и вече е част от Амазонките, където е любимата му Теодора Мудева.

Изгубените трябваше да изберат и един от своите, който да напусне предаването. Никол Дунев и шампионката по бикини фитнес Елена Петрова, която влезе в играта с баща си Валентин, събраха равен брой гласове. Елена получи възможността да вземе решение дали да продължи напред в играта заради по-доброто си класиране в битката за спасение. Тя реши да посочи себе си и за първи път в историята на “Игри на волята” участник сам отстрани себе си от надпреварата.

Културистът Николай Костадинов от племето на Гладиаторите също се сбогува с мечтата да спечели “Игри на волята” 5 след като получи контузия на първата номинационна битка. Първото интервю на Николай след екстремното риалити ще бъде тази неделя в “Събуди се” по NOVA.

По време на втория номинационен сблъсък, който включваше бягане и много издръжливост, Гладиаторите доминираха над Старейшините и ги победиха с 5 на 0 точки. Въпреки че имат способни атлети в лицето на Благомир Мастагарков, Краси Дунев и Денислава Велкова, гладът на Дивата река остави синьото племе без сили и издръжливите бегачи при Гладиаторите - Иван Рълев и Крум Апостолов бяха безкомпромисни.

Така Старейшините отиват на съвет и в следващия епизод ще трябва да номинират двама играчи. Амазонките вече посочиха своите избраници - програмиста Момчил Василев и Теодора Маринова, която влезе в риалитито с близначката си. Жълтите таят надежда, че и двамата ще се върнат, но дали няма да изгубят един от най-силните си играчи?

Не пропускайте “Игри на волята” в петък, 29 септември, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сексуален Козирог

    14 3 Отговор
    Голям рев беше докато се набута,искам да му видя физиономията като го пратят пак обратно....
  • 2 Българин

    6 3 Отговор
    Мудева ще й го намудя
  • 3 Сталин

    5 2 Отговор
    Игри на дебили
  • 4 Демографско фиаско

    7 0 Отговор
    Мудева да му роди 4 деца, че се стопихме, като нация техническа!
  • 5 Някой

    4 3 Отговор
    Какъв е тоя мишок.Защо ги правите изкуствено медийни звезди.
  • 6 гост

    4 1 Отговор
    и ще си тръгне след малко
  • 7 Ако още се чудите

    0 0 Отговор
    кой е най глупавия и най смотания е този е .