Last news in Fakti

29 Септември, 2023 10:48 3 028 9

Новият ерген с разбито сърце заради съученичка

  • александър младенов-
  • ергенът-
  • съученичка-
  • дългогодишна връзка-
  • раздяла-
  • разбито сърце

Синеокият предприемач е имал 9-годишна връзка с негова съученичка от Френската гимназия

Новият ерген Александър Младенов, който ще търси сродната си душа сред красавици в предстоящия сезон на любовното риалити, се оказва носи тежки любовни рани. Синеокият предприемач е имал сериозна връзка, продължила 9 години с негова съученичка от Френската гимназия.

Съучениците на Александър твърдят, че с въпросното момиче се разделят, тъй като тя се оказва твърде амбициозна. В същото време, вместо да обръща повече внимание на приятелката си, ерген Nº3 се вманиачил по видеоигрите.

Бившата приятелка на Младенов споделила пред близки приятели, че е напълно шокирана от предстоящата поява на Александър в "Ергенът", пише "България Днес".

Това, което се знае официално за новия ерген, е че има успешен бизнес, който е наследил от баща си, който на 18 години го оставя сам да се бори с "малко" наследство. Казва за себе си, че не е от мързеливците и не харесва поп-фолк музика.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То и д пето май му е

    6 4 Отговор
    Разцепено,не само сърцето
  • 2 с. Орляк

    9 5 Отговор
    бравооу , а в казарма ходил ли е или си епилира краката и тоз малкия наследен бизнес да не се окажат 2 фабрики, поредната пошлост и лигавене по сеир сандъка, твърдоо НЕЕ

    Коментиран от #5

  • 3 Петя

    4 2 Отговор
    Животът никому не е обещавано да бъде лесен, да бъде песен и да сбъдне мечтите му. Затова "често, за да живееш, е нужно много повече мъжество, отколкото, за да умреш." "Казва за себе си, че не е от мързеливците и не харесва поп-фолк музика." - ми хубаво.....
  • 4 Сашка ипонеца

    2 1 Отговор
    Тази външност вървеше на запад преди 15 години, сега нещата коренно са различни, друг цвят на кожата се търсят, но да му пожелаем, У с п е х, ха дано си намери сродна душа, въпрос с повишена трудност, колко му е банковата сметка, питат те. Много прости и грозни, днес са милионери с много жени и много пари разкарвайки ги по света. Кога ще започне поредната сапунка, че много скука в тая провинция и градовете ВААааас

    Коментиран от #8, #9

  • 5 любител

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "с. Орляк":

    абе пич какви две фабрички там трябва да се работи явно са му оставили 100-200 милиона яхта резиденция и сега ще трябва да се мъчи да ги харчи за това си търси някоя проститут-а да му помага те имат опит.хахаха

    Коментиран от #6

  • 6 с. Орляк

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "любител":

    напълно съм съгласен с тебе пич, дет има една приказка урви бол се една ще се уреди!
  • 7 Идън

    5 2 Отговор
    Поп- фолк са аранжиментът на,,Притури се планината,, на Стефка Съботинова от 1994 год,, Заправил Господ манастир,, , баладите на Румяна и др.Чалгата не е поп фолк - ня ма нищо общо с поп музиката и още по малко има с нашия фолклор. Та ергенът не харесва чалга- а чалгата е и начин на мислене- начин на живот- поведение... чалгата е музика за простолюдието. Поп- фолкът не е.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ван

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сашка ипонеца":

    Саша, ние сме БГ, при нас тоя вид ходи.