Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 07:55 2 249 1

"Игри на волята" 5: Амазонките най-после отиват в Резиденцията

  • игри на волята-
  • амазонки-
  • резиденция

Триумфалната победа донесе капитанът на жълтите - програмистът Момчил Василев

Племето на Амазонките спечели териториалната битка и най-накрая ще може да прекара седмица в луксозната Резиденция на “Игри на волята” 5. Триумфалната победа донесе капитанът на жълтите - програмистът Момчил Василев, който реши светкавично финалния пъзел с помощта на домакинята Теодора Маринова. Тази победа за първи път ще позволи на най-изстрадалото племе и новопристигналия от Чистилището - Румен Радев да се радват на всевъзможни удобства.

Влизането на нов играч в екстремното риалити прикова вниманието на всички в началото на играта. Талантливата акробатка Виктория Пенелова, която се превърна в любимка на зрителите след перфектното си представяне срещу безстрашната Михаела на кастинг битката, вече е част от оредялото племе на Старейшините. Те загубиха четири воина в рамките на две седмици и се наложи да оцеляват на Дивата река. Новото попълнение даде сили на Денислава Великова, Мартин Николов - Елвиса, Краси Дунев и Благомир Мастагарков да си извоюват място в Стопанството.

Гладиаторите, които доскоро не познаваха загубата в териториалните битки, претърпяха тежък провал. Грешка при разпределението на постове на капитана Калоян Митов изпрати червеното племе на Дивата река, където участниците ще се наложи да живеят в сурови условия за седмица.

В епизода на екстремното риалити във вторник ще станем свидетели на драматична капитанска битка. Дали тя отново ще поднесе изненада на един от лидерите? Не пропускайте “Игри на волята” във вторник, 3 октомври, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.