Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 12:15 2 405 3

Джулия Фокс за сексуалните си отношения с Кание Уест

  • джулия фокс-
  • кание уест-
  • сексуални отношения-
  • интимност-
  • автобиографична книга

Актрисата подготвя автобиографична книга, в която описва подробности за "автомобилната катастрофа, пристрастяването, злоупотребите и секса"

Джулия Фокс за сексуалните си отношения с Кание Уест  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джулия Фокс призна, че по време на връзката си с Кание Уест не са били интимни, пишат световните медии.

Актрисата подготвя да пусне на пазара своята автобиографична книга, озаглавена "Down the Drain", а "New York Times" съобщава, че там описва подробности за "автомобилната катастрофа, пристрастяването, злоупотребите и секса".

В този ред изданието информира, че вътре читателите могат да очакват и истории от връзката ѝ с Йе. В статията на "New York Times" се отбелязва, че Фокс е променила имената на много хора в книгата си и нарича Уест "художник", единствените непроменени имена са на починали личности, защото според Джулия: "Те не могат да ме съдят". Освен това стана ясно, че по време на кратката си връзка с Уест не са били интимни.

В по-ранно интервю пред водещия Анди Коен през 2022 г. самата тя каза: "Бяхме заедно буквално за минута. Не мисля, че той дори знае пълното ми име."

Двамата с Кание, който се изявява и като дизайнер, бяха двойка за кратко през 2022 г. Тогава той и Ким Кардашиян бяха в средата на развода си, докато той се срещаше с Фокс, припомня dir.bg. В началото на връзката им Джулия сподели пред сп. "Interview", че Кание е бил истински джентълмен - изненади, подаръци, почивки. "Това беше сбъдната мечта. Чувствах се като истинска Пепеляшка."

Сега, след като Джулия Фокс разкри липсата на сексуални отношения с бившия си приятел Кание Уест, Сали Бейкър - експерт по връзките, се спира на потенциалната реалност на това, което се случва зад кулисите. Старши терапевтът коментира пред "The Mirror", че според нея сегашните публични личности преувеличават с проявите си на любов. Според нея Уест в момента "компенсира" с новата си любима Бианка, защитавайки репутацията си на "мъжкар". "Преувеличените публични прояви на привързаност могат да внушават увереност, мъжественост и популярност и да се използват за прикриване на проблеми във връзката или лична несигурност - грандиозните прояви на интимност могат да бъдат начин за свръхкомпенсиране на проблеми, които се зараждат в началото."

Що се отнася до книгата на Фокс - тя излиза на 10 октомври, а за нея актрисата казва: "Ако някой все пак се разстрои бързо ще му напомня, че съм могла и по-големи щети да му нанеса".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    2 1 Отговор
    а бе какво ни интересува живота на тая незнайна грозотия та да ни занимавате с това.

    Коментиран от #2

  • 2 ми ти за какво четеш бе

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "любител":

    туллуп
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.