Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 13:31 4 577 16

Бившата на "Ергенът" Виктор Стоянов го оставила, защото бил твърде суетен

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • гадже-
  • раздяла

Суетата и любопитните погледи довели до краха във взаимоотношенията на Ергена с Мария

Преди няколко месеца Виктор Стоянов, който ще бъде запомнен от българската телевизионна аудитория като първият Ерген, се раздели с приятелката си – влогърката Мария Тарашманова. Те изкараха заедно около година, но впоследствие поеха в различни посоки.

Според запознати причината за разлъката се крие в поведението на мускулестия мачо, който бил по-суетен от гаджето си, а и се заглеждал по други жени. До физическа изневяра не се стигнало, но приятелката му определено се дразнела от женското внимание към него.

Както може да се види и от профилите му в социалните мрежи, за никого не е тайна, че Виктор държи особено на външния си вид и се старае винаги да изглежда перфектно. Само той си знае колко време и усилия му коства това, а сега излиза, че му струва и една връзка.

Говори се, че Виктор хич не жалел заради провала на поредната си връзка. Той отново се отдал на ергенския живот и след раздялата имал няколко кратки авантюри, ала те не прераснали в нещо сериозно, пише „Уикенд“.

Стоянов смятал, че е твърде млад за сериозни взаимоотношения, макар че е прехвърлил 30-те. Той вярвал, че му е рано да се задомява. Искал да поживее свободно още малко, преди да помисли за семейство и деца.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харалампи

    16 1 Отговор
    Защо ни занимавате с такива охлюви . Той ако е много кадърен нямаше да се налага цяла България да му търси жена .

    Коментиран от #14

  • 2 Мнение

    11 2 Отговор
    Е къдърно е момчето на левият бряг обаче! То си му личи! Наистина,няма за какво да бърза!

    Коментиран от #10, #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Извода за вас

    2 1 Отговор
    То много хора им намираха. Лошо няма в това. Щом познаваш младежа или в напреднала възраст младеж и си работил с момиче жена, така е най добре и днес е щастливец комлията до нас. Много съм запознавал, кое му е лошото. На тия години е трудно да се решат или са отживелици, да вземат някоя с джуки и баща в затворите и с деца няколко. Правете добро.
  • 5 1234

    3 1 Отговор
    Ти и да не си ляв, като на село не ти дават и днес много над 50,60 и по млади не са закусвали жени. Всичко дойде от вън. Млади мацки със старчета бизнесмени. То си върви от векове. Но днес момичета предлагат, а не мъжете. Сложна е за обсъждане.
  • 6 Хап

    6 4 Отговор
    Виктор Стоянов е готин пич. А бившата му приятелка като се дразни от женското внимание към него, да си вземе един грозен мъж с шкембе изсипан и никой няма да й го гледа. Аман от комплексирани хора!
  • 7 Четец

    2 3 Отговор
    Те момите гледат материалното, как така една в квартала не взе някое добро и ученолюбиво без работа или на ниска заплата, а си взеха ченгета в провинцията. Защото при тая безработица, там са парите, то поне да са еродирани, а те не могат да говоеят българи на техният си литературен език, но и жените на някои без ценц, но с колички бебешки и скъпи тоалети за 2 хил. Не винете ергенина, а как с тия барби другите и простоватите да се обвържат. Може, но се лъжат младите и на 40 г всеки е пред развод.
  • 8 препис

    2 0 Отговор
    Писец:поне да са ерУдирани, а те не могат да говоРят българСКи на техният си литературен език, но и жените на някои СА без ценЗ, но с колички бебешки и скъпи тоалети за 2 хил.ЛЕВА
  • 9 надарена кака

    0 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 10 И моето мнение

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Както казваше една моя преподавателка от...ВУЗ-а:-""може да съм стара,ама НЕ СЪМ МОМА"
    Та и тоя :)))
  • 11 Лего

    2 0 Отговор
    Бил суетен.А дали е бил със сутиен?
  • 12 зреене

    1 0 Отговор
    Ай ем Барби гърл,ю ар Барби бой ,йееее!
  • 13 Натъжен

    1 0 Отговор
    Плачем заедно с него...Хааа,ха,ха !...
  • 14 Домитър

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Харалампи":

    Че е охлюв, охлюв е. Но не беше в Ергена да си търси жена, а за самореклама. Иначе кой го беше чувал, никой. Една реклама имаше на Брускети Марети и Чалгарски клипове.
  • 15 Отвратителен

    2 0 Отговор
    лигльо. Това не е мъж.
  • 16 абе

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    гашник а на тебе по какво ти личи че акаш като самосвал много е лесно да си простак и зависник и то тука