Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 19:18 5 722 9

Лекари разочаровали Емилия с лоша прогноза (ВИДЕО)

  • емилия-
  • певица-
  • поп фолк-
  • лекари-
  • жорж башур

Въпреки мнението на медиците днес Емилия и Жорж Башур се радват на малка дъщеря

Емилия, чието трето дете е вече на 1 годинка и половина, споделя как съчетава майчинството с многобройните си професионални ангажименти.

Обичаната поп фолк изпълнителката избра да се завърне на музикалната сцена скоро сред като на бял свят се появи втората ѝ дъщеричка, плод на любовта на певицата с настоящия ѝ съпруг Жорж Башур.

“Тя е на годинка и половина в момента. Не е по-различна от всички деца. Много спокойна е. Както всяко дете, обича разходките, игрите на площадки с други деца. Спи на обяд, храни се много добре и ѝ личи, защото ми е голяма бузанка, с едни хубави сини очи… Голяма радост ни е и съм благодарна на Господ, че ни дари с това щастие!” – разказва в “На кафе” щастливата майка и разкрива, че името на момиченцето си избрала тя – Жоржина.

Емилия е споделяла в интервюта, че лекари са ѝ казвали, че няма да може да се сдобие с трето детенце.

“След трагедията, която ни се случи, имахме лоши изследвания двамата с Жорж и ни казаха, че няма как да имаме деца по нормален път. И понеже и той, и аз имаме деца от предишните си бракове, се отказахме. Не ни беше фикс идея и в един момент се получи, без да сме правили някакви усилия. Божа работа! Сега сме много щастливи”, споделя вълнението си певицата.

Емилия не крие, че и двамата със съпруга ѝ обичат децата и казва: “Говорим си с него, че ако бяхме по-млади, нямаше да спрем дотук с децата. Много сме щастливи с толкова много деца”.

Не иска да споделя в социалните мрежи много снимки на наследниците си и подчертава, че е тяхно право да решат един ден дали искат да се показват онлайн.

“Аз съм известна, но сама за себе си съм решила да съм известна с моята професия. Отдавна съм приятел с почитателите си, но децата гледам много да не ги качвам, даже малката не сме я качвали. С Жорж смятаме, че още е много малка и тя няма избора да каже дали иска, или не иска. Иван и Софи също не желаят да бъдат в медийното пространство. От време на време, много рядко качвам техни фотоси и видеа. Мира изявява някакво желание да бъде приятел с моите почитатели. Иначе за мен е задължително да бъда по-близко до феновете, да знаят какво обичам”, откровена е певицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    1 1 Отговор
    има късмет. За какво друго да мисли. За любов със съпруга си. За стил на пеене в случая не ме интересува. За предишните им връзки най малко. За децата сегашни и другите задължително
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 баста на чалгата

    13 3 Отговор
    Тази чалгарка е обичана само от чалгаропитеците.Личните и драми не интересуват никого извън чалгарските среди,а Нова бардак тв.чалгализира населението.Баста....
  • 4 Санкт-Петербург

    3 3 Отговор
    Шлюшка.
  • 5 Хубавица

    3 3 Отговор
    Не я познавам, но е хубава жена, както всички много се гримира ама така правят всичките поп фолк певици, късмет и любов във живота и фамилията и кариерата и!
  • 6 Хаха

    14 3 Отговор
    Тая , преди години след като я заряза поредния обясняваше как иска обич от нормално момче. Явно за нея това значи црън арабин - милионер.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.