Last news in Fakti

8 Октомври, 2023 19:54 6 574 10

Лъже ли бившата на Сашо Кадиев - Таня за сватбата?

  • таня тончева-
  • сащо кадиев-
  • сватба-
  • моминско парти

Моминското парти на Таня Тончева се проведе в разгара на лятото, но нито дума не се чува за сватба и мъж

Бившата жена на Сашо Кадиев - Таня Тончева, уж се похвали с моминско парти преди месец и половина, а все още никой не я е виждал като булка. Това е странно, тъй като подобни дамски събития се правят дни преди сключването на брака. За месец и половина Таня е била на цели две сватби, но само като гостенка на тържеството.

Откакто се е разделила със Сашо Кадиев преди 3 години, танцьорката Таня не се е показвала с мъж до себе си. Единственият, с когото си позволява от време на време да се появява в публичното пространство, е вече бившата ѝ половинка, за когото се знае, че планира сватба с новата си жена Ивелина. Въпреки това той поддържа добри отношения и с Таня, която е майка на единственото му дете - 8-годишната Кати.

Двамата родители редовно се събират за първия учебен ден, за рождените дни на детето, както и за други важни празници, а от време на време дори се засичат на морските си почивки. Кадиев най-често е придружаван от Ивелина, а бившата му жена е сама.

Ето защо беше голяма изненада, когато в края на август тя показа в социалните мрежи снимки от моминското парти край морето. „И на моята улица изгря слънце", написа танцьорката към кадър, на който позира с лента с надпис: “Най-красивата булка".

Край нея има други дами в розови бански, които изглеждат като шаферки. Таня дори уточни коя ще бъде нейната кума - жена, която се оказа важен кадър в строителна компания.

Публикация, споделена от Tanya Toncheva (@tanya.toncheva)

Говори се, че брюнетката не е от най-кротките и около нея непрекъснато се въртели ухажори. Но дали е в по-близки отношения с някого от тях, че дори и да се стигне до сватба, и ако да, кой е той, досега не е станало ясно. Всички жадни за светски сензации зачакаха сватбата на Тончева, която би трябвало да последва моминското парти. До момента обаче хубавата брюнетка не се е похвалила с новината, че е булка.

Изглежда тя въобще не е планирала да се омъжва, а снимките вероятно са били шега. Затова пък Таня редовно ходи по чужди сватби. От споменатото моминско парти досега - за малко повече от месец, тя е тропала хоро с две булки.

На едното парти, изглежда, дори е успяла да хване букета, което означава, че следващата сватба ще е нейната собствена.

Но кога? Бъдещето ще покаже.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туй.,.,.Сашету Евро

    1 2 Отговор
    Още ли е де Вствену е Ушите??

    Коментиран от #6

  • 2 Айде стига

    10 1 Отговор
    Кой са тези и кой се интересува от тях, стига
  • 3 Соваж бейби

    7 0 Отговор
    Май е време да направят българска комедия Годеникът беглец !Дори не знам дали има такава комедия може и да съм пропуснала мъжете все ги женят ,някой по нежелание само булките са беглец.Лош късмет може момчето да се е напило и срешнало любовта при друга жена/мъж случва се такава ирония ,или го блъснала кола всичко може ...
  • 4 Селска

    12 0 Отговор
    мома кючекиня от Пазарджишко , кой ѝ вярва ?
  • 5 Помак

    8 0 Отговор
    Тепична Shавратия
  • 6 Бай Ставри

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Туй.,.,.Сашету Евро":

    Ко?
    Не.
  • 7 месеничка

    5 0 Отговор
    В някои държави, щеше да е супер вървежна, машаала😉
  • 8 д-р Мушков 4-и км

    5 0 Отговор
    Има излъчване на корветка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.