Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 18:18 4 523 9

4-те най-скучни зодии на партита

  • зодии-
  • парти-
  • купон

Те не си падат много по купоните, имат други хобита и интереси

4-те най-скучни зодии на партита - 1
Снимкa: Shutterstock

Тези зодии не са сред най-социалните. Те често си тръгват рано от партита или изобщо отказват покана за тях. Не си падат много по купоните, имат други хобита и интереси, предпочитат да се занимават с нещо друго, а не да ходят на парти. Просто там не се чувстват на мястото си. Ето кои са те, според Times of India, цитиран от struma.bg.

Рак

Те са истински домошари. Те са нежни души, много чувствителни и уязвими. Чувстват се защитени вкъщи, обичат да стоят там, да се грижат за дома, да поглезят себе си вътре. Предпочитат уютната атмосфера вкъщи, отколкото шумното парти в бар с много хора. Тази енергия не им понася. Обичат да прекарват време с роднини и най-близки приятели, предпочитат малките събирания, а не големите и диви компании. Обичат да се сгушат в леглото с книга, чай, филм.

Дева

Тези зодии са истински перфекционисти. Педантични са във всяка сфера от живота си. Дори когато става дума за големи компании, партита, шумни събирания. Тези неща и места ги карат да премислят нещата, да анализират всеки детайл внимателно, да се тревожат подходящо облечени ли са за там, какво ще говорят там, кой ще присъства. Така само се натоварват, мислят прекалено много и предпочитат да избегнат купона, отколкото да анализират всичко и да се чувстват неудобно.

Скорпион

Много мистериозни, потайни личности, които никой не може да опознае напълно. Те много подбират обкръжението, средата си, местата, на които ходят. Не понасят общите приказки и пошлото, затова партитата не са им интересни в повечето случаи. Ако няма с кого да проведат дълбок и смислен разговор там, не биха отишли. Ако музиката не отговаря на вкуса им, също биха предпочели да останат вкъщи. По-комфортно им е да са само с близките си приятели или да се занимават със свое хоби. Търсят смислени връзки, а не повърхностни.

Козирог

Те са истински работохолици и много ученолюбиви. Козирозите са решителни, амбициозни, желаят да постигнат успех. За тях работата, ученето или определено хоби са приоритет. Предпочитат да се фокусират върху учебни, професионални успехи и преследване на цели. Висенето по клубове, партита и т.н. им се струва безсмислено и загуба на време. Не им харесва шумната атмосфера. Обичат да са с роднини и близки, но често отказват покана за купон, тъй като се занимават с работа и имат по-важни задачи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Енергийни

    3 13 Отговор
    вампири и наблюдатели какво и как могат да извлекат в тяхна полза .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Некой

    12 2 Отговор
    Маринова може парти с по 3-ма.
  • 4 факт

    10 3 Отговор
    На купон се пие,кой не пие гледа тъпо в тавана.
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 2 Отговор
    госпожо Маринова в коментарът ми не съм писал към Вас нищо сексистко или еротоманскио
    а по темата Хората са Различни
    Зодията не Определя
    М
    Човекът

    Коментиран от #7

  • 6 Козирог

    6 3 Отговор
    Дрън дрън купон не минава без мене!
  • 7 Ми не си писал каквото иска

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Че е красавица, че й благодариш и превъзнасяш до небесата, както досега.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 И защо

    1 0 Отговор
    да са скучни ? Просто имат други интереси. Да ходиш по купони и това да осмисля ежедневието е кухо и повърхностно отношени и разбиране за живота. Празни хора, преминали и нищо не оставили...