Last news in Fakti

24 Ноември, 2013 10:00 4 713 1

Нетрадиционната Патриция ще ви се хареса

  • патриция джей-
  • модел

Патриция има зад гърба си няколко корици на списания

Патриция Джей е талантлив модел от Лас Вегас, Невада. За разлика от повечето момичета в този бизнес тя твърдо стои зад принципите си и никога до сега не се е снимала гола. Въпреки това девойката е работила няколко пъти като "Atmosphere Model“  (когато човек плаща на момичета да се мотаят около неговата VIP маса в нощен клуб).

Патриция има зад гърба си няколко корици на списания както и вътрешни страници. Най-много се гордее, че е била на реклама на билборд в Пенсакола и едно от момичетата за календар за 2014 на световноизвестно елитно мъжко списание.

Русокосата красавица не е съвсем типичният модел. Когато не е пред обектива тя изобщо не би се вписала в представите ви за бляскаво момиче от лъскавите списания. Патриция обича да си похапва, но как сваля килограмите пази в тайна. Тя има куче на име Джаксън, с което много обича да играе. Спасила го от приют и сега е толкова привързана към него, че любовта й граничи с обсесия. Джаксън обаче няма нищо против!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор