Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 15:48 9 332 2

2 зодии ще срещнат голямата любов до края на октомври

  • зодии-
  • любов-
  • любовен хороскоп-
  • овен-
  • козирог

Представителите на тези два знака могат да се радват, защото любовта ще почука на вратата им

2 зодии ще срещнат голямата любов до края на октомври   - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите са готови и по-романтичната част от прогнозата си за октомври месец. Според тях на крилете на любовта ще летят представителите на две зодии.

Оказва се, че тези хора са на път да срещнат своята половинка и истинска сродна душа.

Представителите на тези два знака могат да се радват, защото любовта ще почука на вратата им, а те просто трябва да се наслаждават, защото ги чакат много щастливи мигове.

Овен

Овните ще са истински късметлии. Ще се радват на внимание и ще получат много комплименти, Подгответе се за факта, че скоро ще срещнете човек, който ще се превърне във вашата сродна душа.

Ако вече имате сродна душа, скоро тя ще реши да ви изненада приятно. Може би ви очакват подаръци и невероятни емоции. Пригответе се за факта, че няма да повярвате на късмета си.

Козирог

Астролозите обещават наистина съдбовна среща на Козирозите. Стрелата на Куподин ще ви прониже неочаквано и това може да се случи на работното ви място или дори на кръстовище и на някой светофар. Не се страхувайте да отворите сърцето си.

Определено обаче не бива да бързате. Изчакайте, докато половинката ви реши да поеме инициативата. Всичко ще е наред, захвърлете съмненията и се отдайте на любовта, защото тя вече чука на вратата ви!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ретрограден Меркурий

    1 1 Отговор
    До края на октомви ще има много наказани.
  • 2 Сатурнова дупка

    2 0 Отговор
    А останалите, ще срещнат някоя бивша.