Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 11:45 6 913 2

Отново заедно? Мартин-Елвиса награби Емануела в дискотека (ВИДЕО)

  • мартин николов-
  • елвиса-
  • емануела-
  • интимна сцена-
  • отново заедно

Видео с интимната сцена се завъртя в TikTok, като авторът му твърди, че любовната заигравка е от последния уикенд

Мартин Николов - Елвиса от "Игри на волята" награби попфолк фурията Емануела в столична дискотека. Видео с интимната сцена се завъртя в TikTok, като авторът му твърди, че любовната заигравка е от последния уикенд.

Бизнесменът и певицата имаха бурна 6-годишна връзка, която приключи преди няколко месеца. Само преди дни пък при отговори на въпроси в Instagram, Елвиса даде да се разбере, че романса му с Емануела е затворена книга. Междувременно красавицата с изумрудени очи се сдуши с миската Моника, която се изпокара с Мартин в сезон 5 на "Игри на волята".

@vkkkkhh1 #igrinavoliata #elvisa #emanuela #megami #sofia #lastnight #fyp ♬ original sound - PlanetaOfficial

Изглежда обаче старата любов ръжда не хваща и Елвиса и фолк фурията са подновили отношенията си, пише "Блиц".

По всичко личи, че видеото, в което разменят прегръдки и целувки наистина е актуално, тъй като за фон върви най-новата песен на Емануела, а парчето излезе едва преди десетина дни.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Местач

    1 1 Отговор
    След тази новина се замислих дали да не го бутна в левия?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.