Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 14:32 2 675 10

Мъж се ожени за четири жени едновременно, за да спре да изневерява (ВИДЕО)

  • полигамия-
  • полигамна-
  • полигамна връзка-
  • съпруги-
  • изневяра

Семейството се кани да посрещне и пета съпруга

Мъж се ожени за четири жени едновременно, за да спре да изневерява (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Самопровъзгласилият се за женкар Джером от Спрингвил (Алабама, САЩ), който е напът да се ожени за петата си съпруга, обясни, че решението му да сключи брак с четири жени едновременно и да живее под един покрив с тях, е единственият начин да укроти вътрешните си демони и да спре да изневерява. Още от тийнейджърските си години мъжът се опитва да пребори изкушението да бъде с повече от една жена и да остане верен, но в крайна сметка осъзнава, че да бъде само с едно момиче няма да го удовлетворява никога, пише novini.bg.

С течение на времето разбира емоционалните вреди, които нанася на своите партньорки, на които непрестанно е изневерявал, докато скача от една връзка в друга.

Вече като възрастен, който е приел, че е полигамен, той решава, че единственото решение да спре да кръшка е да се установи с няколко съпруги.

"Всеки уикенд ходех на изследвания в медицинския център, защото постоянно си сменях партньорките. Имам чувството, че няма жена, която да задоволи всичките ми желания", признава Джером в епизод от предаването „Любовта не съди“.

Преди пет години той се запознава с Джасмин, която описва като любовта на живота си и първата, за която се жени. Но изневерите му продължават, докато един ден двамата не решават да изградят „полигамна структура“ на връзката си, тъй като според тях това е единственият начин да останат заедно

Джасмин, която е бисексуална, смята, че подобен тип отношения ще се впишат идеално и по отношение на нейните лични нужди. Във връзката си Джером и Джасмин са установили политика, според която изборът на следващата жена ще бъде в прерогативите на Джасмин, а не на Джером.

Така в семейството им влиза втората съпруга – Дежа, след нея и третата – Бейби Джасмин. Четвъртата е бивша приятелка на Джером, която първоначално е била наета при тях да работи като гримьорка, но впоследствие става част от своеобразния им харем.

Сега голямото семейство се готви да посрещне и петата съпруга – Катара.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наивници

    11 1 Отговор
    Сега пак им изневерява, но с мъже.
  • 2 Факт

    3 2 Отговор
    Нали сме в туркие град фекалиите на ромите отиват край селото

    Коментиран от #10

  • 3 любител

    11 5 Отговор
    егати и кюмюра дава го голям еб-ьо. ами какво друго да очакваш да се случи в една джендърска държава като кравария освен простотии. хахаха

    Коментиран от #6

  • 4 Бегай !

    4 2 Отговор
    Тоя е психично болен и е трябвало да бъде скупен.
  • 5 Кака

    6 2 Отговор
    Мамунска работа.
  • 6 Доктор Манчев

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "любител":

    Мммммммдааааааааа, простотии сътворяват масово в БГ! Вземете най-после да четете, ама не от “фейса”, не взимайте всяка информация на сериозно и от YouTube, намерете истинска литература и сериозни източници на новини. Иначе ви превръщат в добитък, и както изглежда вие нямате нищо против. Да в кравария има закони, и те са в сила за всички кравари!!! Ако някога сте се опитвали да четете нещо за Алабама, веднага ще ви направи впечатление, че информацията която ви се предлага е пълна П-орногр@фия! Защо ли ?!? Защото точно този щат е от Deep South, и заедно с още няколко щата от Юга са безпрецедентни консерватори та даже “дрънкат”. Даже клонят към радикали! Между другото федералния закон на страната НЕ ПОЗВОЛЯВА МНОГОЖЕНСТВО. А в Алабама, както и във всички останали щати, който наруши закона попада под ударите на правосъдието. Без компромиси! Между другото черните са концентрирани в южната част на щата, а Springville AL e в северната част, на няколко мили североизток от най-големия град Birmingham AL. И най-накрая, зарибяват ви, кой от където ви гепи, защото им позволявате, защото сте неуки!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ...,

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "беги, беги":

    Улава жена. И да говориш не те е научила.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.