Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 17:15 2 717 7

Доли Партън: "Често хората ми казваха, че съм избрала да подражавам на боклук"

  • доли партън-
  • външен вид-
  • висока цена-
  • критики

"Платих висока цена за външния си вид", допълни Партън

Доли Партън: "Често хората ми казваха, че съм избрала да подражавам на боклук" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Доли Партън винаги е била вярна на себе си - дори това да я е вкарало в проблеми.

В скорошно интервю за "The Guardian", певицата разкри, че е базирала емблематичния си и прекомерен външен вид на френски филм, в който главна роля е т.нар. "градската скитница" - жена на високи токчета и в тесни поли. "Тя бе пищна. Носеше яркочервено червило и дълги червени нокти", каза Партън пред изданието. Във филма обаче героинята се явява като любовница на богат мъж, която впоследствие се влюбва в бедно момче. "Често хората ми казваха, че съм избрала да подражавам на боклук. Е, нека бъде така", допълни Партън.

Оказва се обаче, че нейният дядо, който е проповедник, е един от тези хора. Певицата споделя, че заради облеклото и поведението ѝ, я е наказвал физически. "Платих висока цена за външния си вид. Бях изключително чувствителна. Не се подчинявах на никого, а това довеждаше до бой."

Въпреки че все още отстоява модния си избор, носителката на "Грами" призна, че понякога това е работило срещу нея. Според Партън продуцентите също я молели да промени външния си вид и смятали, че всичко това е просто шега. "Винаги съм била вярна на себе си", сподели, предава dir.bg.

Докато някои от семейството ѝ са гледали на "градската скитница" като на "боклук", а продуценти са я осъждали за избора на облекло, Партън смята, че образът на тази жена, от която е почерпила вдъхновение, представлява нещо повече - бягство от нормата.

По онова време майка ѝ - както и всяка жена от родния на звездата Тенеси, е прекарвала голяма част от живота си да създаде семейство и да бъде домакиня - нещо, което певицата не искала за себе си.

"Израснах с жени, знаещи как да бъдат добри майки, но просто не чувствах, че Бог е предначертал това и за мен", каза тя. По нейни думи е родена, за да твори. "Мога да напиша песен за семейния живот. За чувството да имаш деца...Никое от тези неща не ми чуждо."


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12...34

    7 1 Отговор
    Супер си
  • 2 Гацо

    4 6 Отговор
    Че и турим казаньо за ракия на главътъ и че я изпердашим...
  • 3 Попа

    3 7 Отговор
    Навремето тая е жасах в един фургон за прасета в Тексас.От напъните спукахме предна лева гума.
  • 4 Соваж бейби

    5 1 Отговор
    Малко пухкава и доста кичозна но талантлива сладуранка .Нали не е като Бианка съпругата на
    Кание Уест ако сте виждали направо по долно бельо и... по зле и от Ким Кардашиян /техният стил какъв е , не мога да се сетя за друга подобна дума освен отпадък/или пък като Кание с чувала на главата .
  • 5 Сглобараки

    1 8 Отговор
    Ужасна е. Заслужаваше ли си гръбначното изкривяване...
  • 6 Приличаш на кировата лена

    0 7 Отговор
    Но без Брадъ и мистак
  • 7 Селското левент

    0 5 Отговор
    Приличаш на м утра, каквато всъщност си.