Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 13:45 1 656 3

По-добре не казвайте това на бременна жена

  • бременна жена-
  • бъдеща майка-
  • фраза-
  • непоносимост

Фразата, която никоя бъдеща майка не иска да чува

По-добре не казвайте това на бременна жена  - 1
Снимка: Shutterstock

Да имаш бебе е прекрасно нещо, наистина е вълшебно. Въпреки това също е и много трудно. Бременността може да бъде лесна за някои бъдещи майки, докато други получават всеки неприятен симптом. Освен тях някои бременни жени са принудени и да слушат неща, които не би трябвало да им се казват. Те споделят фразата, която наистина искат хората да спрат да им казват, предаде Mirror.

Eдна бъдеща майка написа: Не мога да чуя това изречение повече! И всички казват точно това!

Разговорът протича така всеки път:

Приятелка: „Хей, как се чувстваш?“

Бъдещата майка: „Много е трудно. Не мога да спя, чувствам се толкова изтощенa и всичко ме боли.“

Приятелка: „Да, изчакайте бебето да дойде. Тогава е наистина трудно“.

Няма значение дали човекът, който казва това, има деца или не. Всички те казват това и аз изпитвам желание да ги ударя в лицето и да изкрещя „млъкни по дяволите, защото това много ме ядосва", казва бременната жена.

Чувствам се така, сякаш омаловажават оплакванията ми и нямам право да се чувствам нещастна, защото трудните моменти започват, когато бебето се роди. Най-много мразя, когато идва от хора, които дори нямат деца”, заявява бъдещата майка, цитирана от dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котенето

    2 3 Отговор
    Сасипва сичко
  • 2 Роза

    7 0 Отговор
    Вярно е,че бременността е прекрасно време на светли надежди!Но много хора са нетактични и говорят неподходящи неща.Аз мога да кажа само едно-който не е изгледал малко бебе и не му се е радвал как расте-голямо щастие е пропуснал!Всички трудности бледнеят пред това да виждаш как една малка кукла се превръща в човек,как започва да ходи,да говори и да се усмихва!На всички бъдещи майки-кураж и много щастие!
  • 3 Ко речи ?

    1 4 Отговор
    Да се опложда и да не си напъва да мисли.