Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 10:58 9 418 11

На 77 г. от рак почина звезда от култов за 90-те сериал

  • сюзън самърс-
  • стъпка по стъпка-
  • сериал-
  • рак-
  • рак на гърдата

Още от младите си години Сюзън Самърс се бори с рака под различна форма

На 77 г. от рак почина звезда от култов за 90-те сериал - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Сюзън Самърс загуби битката с рака ден преди да навърши 77 години, съобщава Page Six. Сюзън е починала през изминалия уикенд след 50-годишна битка с болестта, съобщава дългогодишният ѝ пиар Р. Кори Хей в официално изявление.

"Сюзън си отиде в мир, у дома, заобиколена от съпруга си Алън, сина си Брус и най-близките си роднини. Тя се бореше с агресивна форма на рак на гърдата през последните 23 години."

Хей разкрива, че членовете на семейството ѝ са били събрани в дома ѝ, за да отпразнуват 77-мия ѝ рожден ден, който е днес.

"Но вместо това, те ще почетат забележителния ѝ живот и ще благодарят на милионите ѝ фенове, които я обичаха и подкрепяха всеки ден", допълва Хей, цитиран от Page Six и "Една.бг".

Приятели на актрисата споделят, че тя е починала в съня си, лежейки до любящия си съпруг Алън, който същата вечер ѝ е подарил подаръка за рождения ѝ ден.

"Беше много сантиментално. Подаръкът беше писмо, написано от Алън и опаковано в любимата ѝ розова хартия. Тя почина в новия си красив дом в Палм Спрингс, заобиколена от любимите си хора."

Трагичната новина идва по-малко от 3 месеца, след като актрисата призна, че отново се бори с рак. Тогава Сюзън сподели следното:

„Живея с рак от 20-годишна. И всеки път, когато се появи това малко дяволче, аз продължавам да го отблъсквам. Правя всичко възможно да не позволя на тази коварна болест да ме контролира“, гласеше изявлението ѝ.

„Това е рецидив на рак на гърдата. Като всеки пациент с рак, когато чуете това ужасно, „Върна се“, се открива дупка в стомаха ви. След това слагам бойната си екипировка и отивам на война. Това е познато бойно поле за мен и съм много корава.“

За справянето с болестта през целия си живот 76-годишната актриса отдава заслуга на подкрепата от съпруга си Алън Хамел и децата им.

„Моят рак е заболяване, което засегна цялото ми семейство и след като ме удари в 20-те ми години, Алън и аз се сближихме още повече и всеки момент от всеки ден беше ценен. От над 42 години не сме прекарали дори един ден разделени. Това е голяма полза срещу моя рак“, споделяше тя.

Звездата от "Стъпка по стъпка" е диагностицирана с рак на гърдата, когато е на 50 години, а преди това се бори с рак на кожата на 30 и успява да пребори две хиперплазии на 20.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беше

    47 1 Отговор
    чаровна.
  • 2 Беше готина

    42 1 Отговор
    Лека и пръст!
  • 3 Морски

    57 0 Отговор
    Да почива в мир жената😢Беше красива,лъчезарна и талантлива актриса,и сериала от който си я спомням беше много хубав и забавен и го чаках с нетърпение като дете
  • 4 aнонимен

    42 2 Отговор
    Уникална актриса и супер сериал !!! Жалко дано е на по добро място бог да я прости !!!
  • 5 Сега

    32 1 Отговор
    Се сетих. Стъпка по стъпка беше забавен сериал за времето си. Жалко, но всички сме за кратко на тази земя.
  • 6 ХАХАХА

    33 2 Отговор
    Бог да я прости! Изжиляла си е живота ,все пак 77 години са достолепна възраст ,но играта и в "Стъпка по стъпка "ще се запомни дори и от българите, които са гледали сериала.
  • 7 Старец

    20 0 Отговор
    Мир на праха и.
  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 0 Отговор
    Мир на Душата и
  • 9 Старото

    10 0 Отговор
    Помня я от Стъпка по стъпка
    Много чаровна усмивка имаше
    Пусть земля будет ей пухом
    Почивай в мир
  • 10 Старото

    7 0 Отговор
    Помня я от Стъпка по стъпка
    Много чаровна усмивка имаше
    Пусть земля будет ей пухом
    Почивай в мир
  • 11 джедай

    11 1 Отговор
    Нека почива в Мир!