Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 12:58 3 879 4

Фалшива, стара, ревнива: Ужасен хейт се излива върху съпругата на Къванч Татлъту

  • съпруга-
  • къванч татлъту-
  • башар дизер-
  • хейт-
  • хейтъри

Феновете на турския актьор никак не харесват съпругата му Башар Дизер

Популярният турски актьор Къванч Татлъту се радва на любовта на милиони хора по света. В момента той продължава активно да играе в киното, сключва рекламни договори с известни марки, посвещава се на благотворителна дейност, а свободното си време отдава на семейството си. Изглежда, че такъв позитивен човек от всички страни не може да има хейтъри. Но Къванч, или по-скоро семейството му, често са обект на обиди от фенове. И всичко това заради съпругата си Башак Дизер.

Татлъту се запозна с Башак през 2013 г. и се ожениха през февруари 2016 г., а през 2022 г. се роди синът им Кърт Ефе. И през всичките тези години някои фенове на Къванч буквално проклинаха жена му. Причината е появата на Башак в живота на турския актьор. Дизер е с цели 6 години по-голяма от Къванч и тази възрастова разлика първоначално беше причина за недоволството на феновете. Много почитатели на Татлъту вярват, че той би могъл да си намери по-красива и по-млада жена.


Освен това, съпругата му е личен стилист на турската звезда и работи с него на всички снимачни площадки. Много фенове на Къванч виждат в това проблем. Някои пишат обидни коментари за Дизер, обвинявайки я в ревност. Ситуацията се влоши, когато турските медии съобщиха за скандал на снимачната площадка на сериала "Семейство“. Тогава се твърдеше, че Дизер заплашила съпруга си с развод заради страстните му сцени със Серенай Саръкая. Този инцидент обаче така и не получи официално потвърждение.


Пикът на омразата на зрителите настъпи когато Башак забременя. Тогава звездната стилистка беше наричана "възрастна девойка", неспособна да роди здраво дете. Много фенове на Къванч Татлъту обвиниха съпругата му, че носи фалшив корем, докато самата тя използва услугите на сурогатна майка. Някои дори бяха сигурни, че псевдо бременността ще завърши с аборт и няма да има дете, предаде "Труд".


Ситуацията се влоши след раждането на Кърт Ефе. Звездните родители не бързаха да разкриват подробности около раждането и да публикуват първите снимки на сина си. Тогава в социалните мрежи се разрази истинска буря - Башак Дизер беше обвинена във фалшива бременност и раждане на дете. Появиха се подозрения, че вместо дете в семейство Татлъту има кукла. И едва след като турските журналисти успяха да заснемат цялото звездно семейство, страстите малко утихнаха.

За щастие нито Къванч Татлъту, нито жена му обръщат внимание на хейтърите. Те просто се наслаждават на щастливия семеен живот и благодарят на верните си фенове за подкрепата и любовта.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Той

    19 0 Отговор
    е на 40 , ако тя е с 6 години по - голяма , добре изглежда за 46 годишна !
  • 3 Ихаааа

    11 0 Отговор
    Ама сън на спя заради тоя! Старшни новини бря!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.