Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 08:33 5 517 13

Кали изненада феновете си с послание във Фейсбук: "Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя"

  • кали-
  • послание-
  • нова песен

С него изпълнителката промотира новата си песен

Какво се случва в личния живот на Кали и дали тя не преживява поредното си разочарование, въпреки че доскоро се хвалеше с младо гадже. Това се питат вече все по-често феновете на певицата, която, както е известно, имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки, пише show.blitz.bg.

Нещо повече! Кали искаше да роди и наследник на младока, нищо, че вече отдавна е многодетна майка. И това вероятно все още е едно от съкровените ѝ желания, но това, което гласи последния ѝ пост, накара феновете ѝ да се стреснат сериозно.

Той гласи: "Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя". Само че в случая изпълнителката не е нито разочарована, нито разделена с приятеля си, а промотира новата си песен.

Мнозина побързаха да напомнят, че Кали досега не е показвала любимия си на някое светско събитие, но и тук удрят греда, защото наскоро тя е била под ръка с него на рожден ден на своя колежка, с което ѝ даде да се разбере, че вече не го крие, макар преди време да сподели за него: "Той не иска да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят, или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Данчо

    19 2 Отговор
    Кали изненада феновете си с послание във Фейсбук: "Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя
    Нищо личноно но в теб няма нищо" .
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    17 0 Отговор
    Леле че скапани корекции..... особено скулите....
  • 3 ТАА СТАВА С ТОЯ ТВЪРД ГЛАС

    10 1 Отговор
    ЗА ГЛАВНИЯ РЪЦКИ ВОЕНЕН ХОР ЗА МАРШОВИ ПЕСНИ И ТАНЦИ. А ИНАЧЕ В ЛИЧЕН ПЛАН... БАБИЧКИТЕ СТАНАХА И ОЩЕ ТЪРСЯТ ЛИ ТЪРСЯТ....
  • 4 Под феса има Ум

    14 0 Отговор
    Ей, какво има да се види в теб, с доста любопитен! Една обиграна маймуна! Нищо повече!
  • 5 трансплантацията на мозък

    13 0 Отговор
    е невъзможна
  • 6 страхотия

    12 0 Отговор
    На снимката ЖОКЕРА?

    Коментиран от #9

  • 7 нефен

    4 1 Отговор
    непевицата сигурно пийва като алкохоличката Доджа Кет . След шише водка и половинка ракийка търси вдъхновението . таланта изкача както и вдъхновението скача , а в празната и главица нищо - нито идея , нито мисъл И сега споделя на фена си своето ненещщо , и неидеи . виждайки фена Нищото , се радва на глупотевината и . т.е. тя си е същата и той вижда същата певица . великия палестински мислител беше казал : пият певиците и манекенките , но кои повече никога няма да разберем , въпреки че ги гледкаме пяни всЕки ден ...
  • 8 Пффф

    9 0 Отговор
    "Кали искаше да роди и наследник на младока." Стар женски трик да задържиш мъжа до себе си като му родиш дете или пък той да те издържа заради роденото дете.
  • 9 Мдаа

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "страхотия":

    Поредната странно изглеждаща жена след "козметични процедури". Просто ужас! Наистина прилича на Жокера.
  • 10 Отново ни занимавате с прототии

    12 0 Отговор
    Коя е тая и защо трябва ни интересува живота й?
  • 11 Не знаех

    9 0 Отговор
    Че тази има фенове! Не се сещам и за един неин хит ,ако не броим онази пошлост 4-4-2. И то нямаше да популярно тогава ,ако не беше Пеневата чета.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ахъм

    3 0 Отговор
    Търсих потка, намерих кофа