Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 16:46 1 319 2

Маги Джанаварова със съвет към младите момичета: Не копирайте, светът има нужда от индивидуалност

  • маги джанаварова-
  • съвети-
  • кариера-
  • успехи-
  • музика-
  • бременност

Дългогодишната и успешна кариера на Маги със сигурност я е научила на много важни неща и тя с радост споделя опита си

На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Думите в музиката". Вълнуващото събитие на сайта имаше за гости едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова - и събра повече от 100 гости, сред които популярни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели.Пред камерата на Edna.bg застана очарователната Маги Джанаварова – една обичана певица, за която музиката винаги е била начин на живот и призвание.

От съвсем скоро Маги се радва на най-голямото щастие в живота - на своето бебе. Това обаче съвсем не може да я спре по музикалния ѝ път, даже напротив - обогатява го."Все още не мога да вляза в студиото. (смее се) Иначе по никакъв друг начин не се усещам променена. Даже докато бях бременна, имах усещането, че гласът ми е много по-стабилен. По-хубаво през живота си мисля, че не съм пяла, както докато бях бременна," споделя певицата.

Дългогодишната и успешна кариера на Маги със сигурност я е научила на много важни неща и тя с радост споделя опита си. Ето какво има да каже тя на момичетата, които искат да превърнат пеенето в своя професия:

"Съветът ми е да имат индивидуалност, да не копират. Много е трудно да не копираш в началото, докато си по-млад. Всички ние се учим от някого или от няколко изпълнители. В някакъв момент да се опитат да трансформират всичко това, което са научили, през себе си, да намерят себе си във всичко, което са слушали и виждали."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на сидеров

    3 0 Отговор
    даааа, разнообразявайте татутата....и дупките по дънките !
  • 2 Джанавтра със съвет към момите

    3 0 Отговор
    Не копирайте, господата имат нужда от индивидуалност