Last news in Fakti

21 Октомври, 2023 15:26 3 058 12

Моника Белучи и Тим Бъртън дебютираха като двойка на червения килим в Рим (СНИМКИ)

  • моника белучи-
  • тим бъртън-
  • двойка-
  • любов-
  • червен килим-
  • филмов фестивал в рим

Mесеци наред се носеха слухове, че артистичната двойка е заедно, но никой от тях не коментира отношенията им

Моника Белучи и Тим Бъртън дебютираха като двойка на червения килим в Рим (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Моника Белучи и Тим Бъртън не скриха любовта и привързаността си един към друг, дебютирайки като двойка на червения килим, по време на 18-ия филмов фестивал в Рим.

Двамата пристигнаха на премиерата на лентата "Diabolik Chi Sei", в който италианката има роля, като нито за момент не пуснаха ръцете си, докато поздравяваха присъстващите фенове и медии. Моника отново възхити присъстващите с невероятната си визия, пристъпвайки облечена в прилепнала дълга рокля, която ясно очертаваше красивата ѝ фигура. Тим Бъртън пък не свали усмивката от лицето си, ясно показвайки гордостта, която изпитва към любимата си.

Припомняме, че месеци наред се носеха слухове, че артистичната двойка е заедно, но никой от тях не коментира отношенията им. Те продължиха да мълчат и след като в пресата излязоха техни общи снимки, на които двамата проявяват близост един към друг, докато са на разходка, пише още dir.bg.

През юни тази година обаче Моника най-накрая сложи край на мълчанието си и в интервю за френското издание на модното списание "Elle" призна, че обича Тим.

"Какво да кажа... На първо място искам да се знае, че се радвам, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам го като човек, обичам го, а сега ще се срещна и с режисьора, защото започваме едно ново приключение. Обичам Тим и изпитвам oгромно уважение към Тим Бъртън", сподели тогава Моника.

Италианката беше избрана да е част от каста на лентата "Beetlejuice 2", който Тим Бъртън снима в Лондон. Първата им среща е преди 16 години, но любовта им пламна чак през октомври миналата година, след като се видяха на филмовия фестивал в Лион.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 консерва

    4 1 Отговор
    Тим Бъртън пресъхнал ли е?
  • 2 Сатана Z

    6 3 Отговор
    Когато Леми Килмистер дойде за пръв път в София го попитаха какви жени харесва,блондинки или брюнетки.
    Отговорът му беше : Да.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кой

    5 14 Отговор
    Се занимава с жени на такива години ? Сигурно , много неуспелите мъже ! Аз над 30 , не пипам !

    Коментиран от #5, #8, #11

  • 5 Ха-ха

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кой":

    Защото не знаеш какво могат и знаят тези над 30 г.

    Коментиран от #6

  • 6 Ще се

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ха-ха":

    Радвам , някоя да ми покаже !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Соваж бейби

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Кой":

    Сега жената е на години,не може да се спори че не беше една от на красивите артистки в историята и още е красива и добре с гавата!Не е като бившият си Ванасан Касел с лице козел има снимки точно на това прилича и е болен психопат новата му жена е почти на години като дъщеря му,обаче с пари и комплекси - купува жени без стойност и самоуважение .Желая им здраве и щастие на Моника Белучи и Тим Бъртън нека на дърти години се радват на спокоен и споделен с хубави моменти живот,нормални хора .

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Добре

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Навихте ме ! Ще пробвам някоя мадама от този таргет.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Надали

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Това е поредния пр. Ще продължи известно време, пича ще й се накефи и ще я зацепи. Като ги видиш просто не си пасват, както й с Венсан. Тя й за предишните говорише, че били неворятни, били голямата любов, но накрая нищо не стана. За пореден път се убеждавам, че колкото по-хубава е една жена, толкова по-гадни решения вхима откъм партньор.