Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 17:31 3 744 9

Влизаме в сезона на Скорпиона: Как изпъкват мъжете и жените от тази зодия?

  • зодия-
  • скорпион-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • мъже-
  • жени

Скорпионите са мистериозни, загадъчни, страстни и не се свенят да "жилят"

Влизаме в сезона на Скорпиона: Как изпъкват мъжете и жените от тази зодия? - 1
Снимка: Shutterstock

Хората, родени между 23 октомври и 21 ноември, идват на бял свят под знака на зодия Скорпион, а това означава, че са безкрайно мистериозни личности, умели любовници, верни приятели и сериозни отмъстители, пише vesti.bg.

Веднъж предадени от някого, те не се обръщат назад никога. Когато обичат, го правят с цялото си сърце и са изключително ревниви.

Кои са отличителните черти на мъжете и жените Скорпиони?

Мъжете Скорпиони

Те са изключително интересни и сложни личности. Имат интензивен и страстен характер, който ги прави трудни за игнориране.

Скорпионите са известни с интуицията си и способността да разгадават чуждите намерения и тайни. Те са майстори в четенето на хората и често знаят неща, които другите трудно биха установили. Това ги прави изключително добри анализатори.

Мъжете от тази зодия обичат предизвикателствата и са готови да се изправят пред трудни ситуации. Техните решителност и настойчивост ги карат да не се отказват лесно и да преследват своите цели.

Те са тайнствени по природа и често пазят своите тайни. Това, разбира се, не означава, че не могат да се доверяват и да създават емоционални връзки. Когато решат да споделят своите чувства и мисли, то го правят с истинска страст.

Ревността и страстта на мъжа Скорпион могат да бъдат изпепеляващи, особено в любовните им връзки. Те дават цялото си сърце и очакват същото в замяна. Връзките с тях могат да бъдат изключително интензивни и емоционални.

Жените Скорпион

Те съчетават мистериозност, страст и интензивност, които ги правят трудно достижими и загадъчни, но същевременно и изключително привлекателни. Този зодиакален знак обича да живее в дълбоките и интензивни емоции и често се поддава на дълбоки вътрешни преживявания.

Страстта и интензивността, с които подхождат към живота, водят до това да изживяват всеки момент с цялата си душа и енергия. В любовните връзки жените Скорпион са изключително предани и ревностни към партньорите си. Те обичат с гореща страст и готовност да се борят за връзката си.

Тайнствеността е ключова част от тяхната натура. Те предпочитат да пазят личните си тайни и да разкриват само толкова, колкото искат. Този аспект на тяхната личност ги прави още по-загадъчни и интригуващи.

Те се стремят към постижения и се борят за власт, за да постигнат своите цели. Жените Скорпион са обичани заради своите искреност, преданост и готовност да изразяват и споделят емоции. Те са хора, които вдъхновяват и привличат внимание с присъствието си.

Зодия Скорпион и останалите зодии

По начало този знак може да намери общ език с всяка една от зодиите, но що се отнася до по-близки приятелски или любовни отношения, не е точно така. Останалите водни знаци, а именно Риби и Рак, са добра партия на Скорпионите, защото и трите зодии са дълбоко емоционални и преживяват всяко едно нещо вътре в себе си. Козирог и Дева също не е изключено да създадат хармонични отношения със Скорпиона. В никакъв случай не можем да говорим за лесно разбирателство обаче със зодиите Лъв, Водолей и Овен.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Невярна

    6 5 Отговор
    Работа ! Жените скорпион , никога не са били най добрите любовници , които съм имал. Но пък винаги са били много забавни , и никога не са били толкова проклети , колкото ги описват.

    Коментиран от #2

  • 2 Забавна

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Невярна":

    скорпионка ? "Забавлява" се
    събирайки информация за лична изгода на чужд гръб , истински енергиен вампир !

    Коментиран от #3

  • 3 Зодиите

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Забавна":

    Не ви правят това , което сте ! А вашият дух , вашият ум , вашият интелект , и вашият характер !
  • 4 KАЛИГУЛА

    4 4 Отговор
    Кой не ни харесва няма вкус, а кой ни харесва хептен
  • 5 Порно

    12 4 Отговор
    Има само две зодии - скорпион и ухапаните от него

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мене

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Порно":

    Ме хапат по ....
  • 8 Абе

    6 2 Отговор
    Никога не съм се разбирал със скорпиони и мъже и жени! Сръдливи, емоционални, избухливи.... Самото им присъствие се усеща, тъмна, тежка, нажежена енергия! Далеч от скорпионите!
  • 9 Сиси

    1 0 Отговор
    Не е вярно, че скорпионите не се разбират с овен. Овните са много откровени, спонтанни и умни, а това се харесва на скорпионите.