Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 05:25 1 913 3

"Игри на волята" 5: Впечатляваща победа на Гладиаторите ги води за седмица в луксозната Резиденция

  • игри на волята-
  • гладиатори-
  • победа-
  • резиденция

В битката блесна бизнес дамата Виолета Стайкова, която се представи блестящо в силовата част и в пъзела

"Игри на волята" 5: Впечатляваща победа на Гладиаторите ги води за седмица в луксозната Резиденция - 1
Снимка: NOVA

Гладиаторите постигнаха впечатляваща победа на седмичната териториалната битка и ще прекарат седмица в луксозната Резиденция. Червеното племе беше доста отслабено, но силната мотивация на участниците да се измъкнат от Дивата река им помогна да триумфират на Арената. В битката блесна бизнес дамата Виолета Стайкова, която се представи блестящо в силовата част и в пъзела.

Второто място на Старейшините ги обрича на седмица глад, а екстремното риалити навлиза във фаза, в която номинационните битки стават все по-важни за всеки от играчите. Синьото племе водеше на Арената, но на финала се забавиха, след като лодката им се обърна в морето.

Двете племена избраха своите капитани преди битката. Гладиаторите гласуваха доверие на зъботехника Иван Рълев. Междувременно при Старейшините играта на котка и мишка тече с пълна сила. Причината за пресметливостта при сините беше опасността в утрешната капитанска битка избраният да бъде застрашен от елиминация. Това насочи вота на мнозинството към модела Благомир Мастагарков.

Ще се наложи ли Рълев и Мастагарков да се борят за мястото си в играта в утрешната капитанска битка? Ще паднат ли духом Старейшините на Дивата река?

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асдф

    5 8 Отговор
    Тази Денислава е голям дразнител и тоя цървул Марто селски тарикат почна много да се лигави.
    Мастагарков е пич.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ха ха

    3 0 Отговор
    На реката на Марто чалгаджийския интригант ще му клюмне буклата която си зализва на челото,Дунев ще мрънка за комарите,Оряшкова ще се чувства виновна заради пъзела,Денислава пак ще съска като змийче по Мастъгарков.И тя като майка си като си нарочи някой да дъвче,захапва като питбул и не пуска.Надявам се на капитанската битка днес,Рълев да плени Мастъгаркова та Старейшините да започнат да се ръфат помежду си.