Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 14:18 1 018 4

Габриела Олимпиева е категорична, че ще влезе в „Игри на волята“ 6

  • габриела олимпиева-
  • джералдин-
  • игри на волята-
  • кастинг битка

Плувкинята загуби кастинг битката срещу Джералдин миналата събота

Габриела Олимпиева загуби кастинг битката срещу Джералдин миналата събота. Тя се бе записала за кастинг в "Игри на волята" с брат си Валентин, но и двамата не са успели да спечелят място в сезон 5. Определят се като стратези и са категорични, че ще влязат в сезон 6.

Ето и какво сподели Габриела за участието си в предаването, а и как се включи брат ѝ в интервюто:

Как се почувства, когато стъпи на Арената?

Стъпвайки на Арената, виждам Денислава, която познавам и много се зарадвах, че е успяла да влезе вътре. Тя е много упорита, така че вярвам в нея, че ще се справи и ще е първата жена победител.

Засегна ли те това, че Старейшините не подкрепяха теб?

Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, но после си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, така че нито се сърдя - нито после ми беше гадно. Играх си играта така, както намерих в себе си за добре и дадох всичко от себе си.

Кой те подкрепяше на Арената?

На Арената усещах най-силно подкрепата от моя брат Валентин. Той беше духом с мен.

Как се представи сестра ти на Арената?

Според мен сестра ми се представи отлично. Беше адски достойна. До много голяма степен водеше на Джералдин и имаше огромен шанс да спечели, но едно нелепо подхлъзване ѝ развали играта. Просто оттам нататък не тръгнаха нещата както трябва. Нещата закуцукаха.

Какво беше чувството да сте заедно на кастинг?

Беше много интересно да сме заедно на кастингите, представихме се много добре, но може би малко не ни достигна да влезем директно в този сезон. Надяваме се следващият сезон да сме заедно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви.

Кои са най-силните качества на Олимпиеви?

Че не се отказваме никога. Че сме интелигентни, че сме спортни личности. Тренирали сме много различни спортове, които изграждат комплексни качества у нас и се обичаме безрезервно.

Добри ли са стратегическите ви умения? Ами, добре сме със стратегията. И двамата сме хитри лисици. Когато има нужда да се мине между капките можем много добре да си изиграем картите.

Източник: Игри на волята


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ристю

    2 1 Отговор
    ОХХХХХХХХХХ,ДАНО ДА НЯМА СЕЗОН 6!
  • 2 вече и еверо рома

    0 0 Отговор
    е терористична организация . не пускайте радикал сиганят в игрите на волята . помохамеданчени радикализирани след ходене в германия и швеция не се знае кой ще нападнат .
  • 3 Пръц

    0 0 Отговор
    “много се зарадвах, че е успяла да влезе вътре“
    Език мой,враг мой,нещо естествено за функционално неграмотните пишман реалити “звезди”.Пази Боже
  • 4 Милчо лаков

    0 0 Отговор
    От къде идва такава фамилия?Сигурно са власи,от дунавските села....