Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 08:53 1 014 1

Денят предразполага към добро, хармония и любов

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно според астролозите

Денят предразполага към добро, хармония и любов - 1
Снимкa: Shutterstock

Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза на растеж на развитие, както и за ново начало. Всичко расте по-бързо през този период.

Луната преминава през последните градуси на знак Риби и от 09:40 ч. до 13:03 ч. се движи на празен ход, след което го напуска.

В тези дни хората са по-чувствителни, състрадателни, отзивчиви, изострят се интуитивните способности, повишена мечтателност и чувствителност към мнението на другите. Лесно е да се поддадем на силното психологическо въздействие и влияние на околните. Въображението е доста активно. Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката.

В 13:03 ч. Луната преминава в знак Овен до 14:45 ч. на 28 октомври.

Уязвими стават главата, мозъка, очите. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 17:24 ч.

В този ден се включва космическата енергия на любовта. Негов символ е сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата, да помогнете на някоя майка с количката.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Молитвата носи изцеление, а милостинята подадена на беден е особено угодна на Бога.

Сърцето е най-уязвимият орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се препоръчва нещо крепко - водка, коняк, уиски, но не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат предизвикани от гняв и емоционално напрежение.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 17:24 ч. на 26 октомври до 17:47 ч. на 27 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Да Бъдеме Хора и Човечни