Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 10:16 2 472 8

Михаела Маринова разказва за трудната раздяла с футболиста Александър Дюлгеров

  • михаела маринова-
  • раздяла-
  • александър дюлгеров

Михаела започва да пее още в ранна детска възраст, а днес вече има успешна музикална кариера

Младата певица Михаела Маринова е поредната популярна личност, която ще сподели за щастливите и трудните моменти, които е имала, в студиото на предаването "Животът по действителен случай".

В студиото Мишето, както всички я наричат, за първи път ще разкаже кой спука перфектния любовен балон, в който живееха с футболиста Александър Дюлгеров.

Тя ще разкаже и за музикалния път, който минава, за да стане една от най-обичаните БГ изпълнителки. Михаела започва да пее още в ранна детска възраст, а днес вече има зад гърба си куп разпознаваеми хитове, стотици участия и много награди.

В рубриката "Моето ново Аз" ще видите историята на жена, която по стечение на тежки житейски обстоятелства е загубила младежкото излъчване и свежестта си.

Татяна отглежда сама двете си деца, които се появяват след дълги години на безуспешни опити. Днес мечтата ѝ е непознатите да не я мислят за баба на собствените ѝ хлапета. Лицето не отразява реалната ѝ възраст, а вместо това слага много години отгоре и тя изпитва голямо неудобство от този факт.

С голяма надежда, че ще успеят да върнат времето назад, Татяна се обръща към специалистите в клиниките, а зрителите на bTV ще станат свидетели на поредното магическо преобразяване.

В класацията "Топ 10" ще видим десет истински звезди, на които не са им били нужди години, за да станат известни и обсъждани.

Кои са десетте късметлии, успели да се изстрелят нагоре за рекордно кратко време, ще разберем от Филип Буков още тази събота, от 17:00 ч., в "Животът по действителен случай" по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дюлгеров

    9 1 Отговор
    Мишето като малка е пеела, а вече може много добре и да свири

    Коментиран от #3

  • 2 Да,да

    9 0 Отговор
    Бил и е шута. Какво очаква от футболист.
  • 3 НА.....

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дюлгеров":

    КАКВО......
  • 4 урко

    14 0 Отговор
    нещо ми идва в повече от подобни кифленски драми в ефира на телевизията. Не знам и кой би се интересувал от подробностите около такива лични истории. Що не вземат да си ги разправят на дружките си кифли по кафенетата, ами искат да ги казват по телевизиите?
  • 5 Пламен

    8 1 Отговор
    ...и сега фурната грее празна. Скоро ще си вземе куче - мъжко, голямо.
  • 6 Факт

    5 0 Отговор
    Само простакини ходят с тъпите ритнитопковци.
  • 7 Патурко

    3 0 Отговор
    И защо дадоха трибуна и предаване на тази некадърна актриса, калинка, непризната от баща си и весела вдовица?!? Не стига в театъра я навряха заради майка Й и фамилията на баща й а сега трябва да я търпим и от малкия екран!
  • 8 Кадир

    3 0 Отговор
    Коя е тая бе?