Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 14:45 1 875 5

Мадона съобщи на феновете си, че не се чувства добре

  • мадона-
  • здравословно състояние-
  • влошено здраве-
  • турне-
  • фенове

Преди малко по-малко от четири месеца Мадона прекара няколко дни в интензивното отделение с бактериална инфекция и се бореше за живота си

Мадона съобщи на феновете си, че не се чувства добре - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След като бе изписана от болница и стартира турне - Мадона съобщи на феновете си отново, че не се чувства добре.

По време на концерта си в Белгия певицата разказа за неотдавнашния си здравословен проблем, заради който бе хоспитализирана и трябваше да отложи планираните концерти през юни. В речта си тя заяви: "Изключително благодарна съм, че ми се даде още един шанс да живея, но искам да ви призная, че не се чувствам добре."В допълнение каза, че е щастлива от факта да е сред любимите си хора и благодари на Бог за цялата любов, която получава. "Наистина го оценявам."

Преди малко по-малко от четири месеца Мадона прекара няколко дни в интензивното отделение с бактериална инфекция и се бореше за живота си, припомня dir.bg. По нейни думи на по-късен етап, е било "истинско чудо, че е оцеляла". Турнето ѝ бе отложено за лятото, а първата му спирка бе в Лондон.

Въпреки че даде големи надежди, че се завръща на сцената и отказа да се залежава, източник сподели пред сп. "Heat", че децата на Мадона се опитват да я накарат да "забави темпото". "Лурдес и Роко от години казват, че майка им се самонаказва, визирайки това, че прекалява с операциите и като цяло се опитва да се държи така, сякаш все още е на 20 години."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 6 Отговор
    Сори
  • 2 очевидец

    15 2 Отговор
    В пенсионна възраст болежките надделяват, скъпа како!
  • 3 патето Яки

    3 4 Отговор
    Да е жива и здрава Мъдоната.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хасан

    4 0 Отговор
    Да не е бременна?